Γιατί κακίες απόφοιτος ΕΠΛ με ειδικότητα γραφειάς. Πώς θα μάθω αλλιώς τους κανόνες βαρύτητας. Στην ηλικία μου δεν μπορώ να διαβάζω μόνο με πειράματα.
Magic WormHole
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Γιατί κακίες απόφοιτος ΕΠΛ με ειδικότητα γραφειάς. Πώς θα μάθω αλλιώς τους κανόνες βαρύτητας. Στην ηλικία μου δεν μπορώ να διαβάζω μόνο με πειράματα.
Θα σου πάρω ένα μονόπετρο Να Αγάπη μού και θα στο δέσω στο λαιμό........You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Φίλος έλεγε στην Γυναίκα τού.
Θα σου πάρω ένα μονόπετρο Να Αγάπη μού και θα στο δέσω στο λαιμό........
Ή η γυναίκα του φίλου σου έχει ΠΟΛΥ χιούμορ, ή δεν είναι πλέον γυναίκα του.
ΔΕΝ κάνεις πλάκα με μονόπετρα σε γυναίκες. Ειδικά τέτοια πλάκα, μάλιστα.
Τα θυμουνται ΟΛΑ όσα λές, θα το βρείς μπροστά σου σε έναν από τους επόμενους καυγάδες... δεν έχει σημασία ο λόγος..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Έφτασα και εγω΄στους αγαπημένους μου ανεμιστήρες. Τι έχασα;
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Ε, ναί. Έτσι, αλλάζει το πράγμα.
Καταλαβαίνω απόλυτα..έχω και εγώ ..παράσημο διαζυγίου...
=============== Ιουλ 2nd 2017, 5:00pm ===============
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Έφτασα και εγω΄στους αγαπημένους μου ανεμιστήρες. Τι έχασα;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ΣΥΝΤΑΓΕΣ; και το λες έτσι, με τόση ψυχραιμία;
-
Μιλάγατε για φαί χωρίς εμένα δλδ. Πάω να πάρω παγωτό. Θύμωσα.
-
-
Εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε μέθοδοι αποστολής από Κίνα που δεν έχουν τελωνείο. Η αποφυγή μου κάνει κάτι σε παράνομο. Επίσης βάλε ότι πολλές απο αυτές τις μεθόδους αλλάζουν κατά καιρούς αναλόγως τις συμφωνίες των μαγαζιών. Μπορείς επίσης να το εμπλουτίσεις και με τις ευρωπαϊκές αποθήκες κάποιων μαγαζιών. Να είναι όλα συγκεντρωμένα και καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0