Magic WormHole
-
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
βρε ρουφιάνε......που το ξέρεις εσύ, ότι σήμερα, μετά το χτεσινό ταράκουλο, όλη μέρα βγάζω φωτογραφίες???
Tι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
να η βολιδα. ταχυτητες τρελες λεμε.
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
να η βολιδα. ταχυτητες τρελες λεμε.
αυτο παραλαβαν σημερα οι πινγκουινοι yes......το βρηκα.....
τελικα ξυραφι ειμαι.και ο γερος ο τσακι τσαν @geoanto555 θα το συνδεσει στην χυτρα του για να δωσει το περιφημο score του antutu...
με ενα σμπαρο 2 τριγωνια... -
Είμαι σκουληκοβολίδα μπορώ να πλήξω στόχο με ακρίβεια από μεγάλη απόσταση ανά πάσα ώρα και στιγμή !! απλά το πότε είναι κατά βούληση και κατ' επιλογή μου , οπότε τον νου σας ............
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ποιός βρωμερος και τρισαθλιος έκανε σαμποτάζ στο νήμα αλλάζοντας τον τίτλο;
Even dead i will fight. -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Είμαι σκουληκοβολίδα μπορώ να πλήξω στόχο με ακρίβεια ανά πάσα ώρα και στιγμή !! απλά το πότε είναι κατά βούληση και κατ' επιλογή μου , οπότε τον νου σας ............
ΚΑΙ
Επειδή δε θα κοιμηθείτε ούτε σήμερα από την αγωνία σας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι απλά δεν είχε κουμπώσει καλά και με τη 2η καταδρομική, κούμπωσε κανονικά.
βέβαια η κάμερα πλέον δεν βγάζει το ίδιο ποιοτικά φωτογραφίες με αυτές που έβγαζε πριν την επέμβαση ανοιχτής "καρδιάς", κάτι που είναι φυσιολογικό, το παθαίνουν όλοι σε επεμβάσεις τόσο μεγάλης σοβαρότητας!!!
Να, δείτε, χάλια μαύρα, δεν φαίνεται καν αν είναι κεραία της vodafone ή της wind αυτή πάνω στο....βουνό απέναντι...
IMG_20170202_173147_HDR[1] by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ποιός βρωμερος και τρισαθλιος έκανε σαμποτάζ στο νήμα αλλάζοντας τον τίτλο;
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0