Magic WormHole
-
-
Ο @tarnanas είναι πρώτος ξάδερφος του Μάρκου, δεν μας τον κουβάλησε στην τρούπα, θέλει την αποκλειστικότητα στα...σουβλάκια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Από το πρωί που σας άφησα γράφετε για φαγητό. Απόγευμα πήγε και το συνεχίζετε βλέπω. Δώσε στον λαό τσουκάλια με φάει Σουλτάνε @demakhs . Βλέπω τον @giwrgosalim με τους οπαδούς να βγαίνουν με τις κατσαρόλες και να σε ρίχνουν ....... από τον θρόνο.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
... δηλαδή πήγαινες 1 μέτρο, 2 μέτρα, 3 μετρα... μέχρι πόσα μέτρα δρομολόγια αντέχεις??
Χρηστός Πολίτης.
-
Μη κοιμάστε στο μετρό, εκεί είναι το καλύτερο μπανιστιρι.
-
Λιβανεζε, νομίζω πως ο προγραμματιστής του πληκτρολογίου της Google, πρέπει να ταν αρχιδι-mega-troll!!!
(Να το πάλι, για του λόγου το αληθές, το δες?? αρχι-mega-troll έγραψα κ δες σε τι το μετέτρεψε)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να ενεργοποιήσεις τον αποκλεισμό προσβλητικών λέξεων!You may think you can fly - but you better not try
-
Αν το κάνω στο δικό μου αυτό θα αδειάσει το λεξικό.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Μη κοιμάστε στο μετρό, εκεί είναι το καλύτερο μπανιστιρι.
=============== Αυγ 1st 2017, 11:17pm ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
Λιβανεζε, νομίζω πως ο προγραμματιστής του πληκτρολογίου της Google, πρέπει να ταν αρχιδι-mega-troll!!!
(Να το πάλι, για του λόγου το αληθές, το δες?? αρχι-mega-troll έγραψα κ δες σε τι το μετέτρεψε)
Χρηστός Πολίτης.
-
τι είδα και γέλασα βραδιάτικα....από αύριο μόνο κρέας
-
Σπέσιαλ ανακοίνωση για τον @demakhs : μόλις απέκτησες συνέταιρο.
Το πόσταρα και στο άλλο νήμα (για τους μη θαμώνες της τρούπας ) πρός εμπέδωση.
Πίνακας για τέλη εκτελωνισμού
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πολλή καλή μέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0