Magic WormHole
-
-
Ο @tarnanas είναι πρώτος ξάδερφος του Μάρκου, δεν μας τον κουβάλησε στην τρούπα, θέλει την αποκλειστικότητα στα...σουβλάκια!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Από το πρωί που σας άφησα γράφετε για φαγητό. Απόγευμα πήγε και το συνεχίζετε βλέπω. Δώσε στον λαό τσουκάλια με φάει Σουλτάνε @demakhs . Βλέπω τον @giwrgosalim με τους οπαδούς να βγαίνουν με τις κατσαρόλες και να σε ρίχνουν ....... από τον θρόνο.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρε Μητσο ξερεις ποιος ειναι υπευθυνος για το λεξικο στο πληκτρολογιο της Google για να κανω παραπονα που δεν καταλαβαινει το τι θελουμε να γραψουμε.Παντος δεν αντεχω και πολλα μέτρα σε δρομολογιαΟ/H demakhs έγραψε:
... δηλαδή πήγαινες 1 μέτρο, 2 μέτρα, 3 μετρα... μέχρι πόσα μέτρα δρομολόγια αντέχεις??
Χρηστός Πολίτης.
-
Μη κοιμάστε στο μετρό, εκεί είναι το καλύτερο μπανιστιρι.

-
Λιβανεζε, νομίζω πως ο προγραμματιστής του πληκτρολογίου της Google, πρέπει να ταν αρχιδι-mega-troll!!!
(Να το πάλι, για του λόγου το αληθές, το δες?? αρχι-mega-troll έγραψα κ δες σε τι το μετέτρεψε)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να ενεργοποιήσεις τον αποκλεισμό προσβλητικών λέξεων!
You may think you can fly - but you better not try -
Αν το κάνω στο δικό μου αυτό θα αδειάσει το λεξικό.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
και στο main terminal ακομα καλυτεραΟ/H MarkosVL έγραψε:
Μη κοιμάστε στο μετρό, εκεί είναι το καλύτερο μπανιστιρι.
=============== Αυγ 1st 2017, 11:17pm ===============
Θα προσπαθησω να ειμαι πιο παρατηρητικος οσο βοηθαει το χερι, ειναι και κοντο το ρημαδι παρολο 2m υψος ,λογο πρεσβυωπιας.Οσο για τον προγραμματιστη πρεπει να ηταν megaλο αρχι (ουπς το διρθωσα) trollΟ/H demakhs έγραψε:
Λιβανεζε, νομίζω πως ο προγραμματιστής του πληκτρολογίου της Google, πρέπει να ταν αρχιδι-mega-troll!!!
(Να το πάλι, για του λόγου το αληθές, το δες?? αρχι-mega-troll έγραψα κ δες σε τι το μετέτρεψε)
Χρηστός Πολίτης.
-
τι είδα και γέλασα βραδιάτικα....από αύριο μόνο κρέας
-
Σπέσιαλ ανακοίνωση για τον @demakhs : μόλις απέκτησες συνέταιρο.
Το πόσταρα και στο άλλο νήμα (για τους μη θαμώνες της τρούπας ) πρός εμπέδωση.
Πίνακας για τέλη εκτελωνισμού
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πολλή καλή μέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0