Magic WormHole
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε σκουλίκια απευθύνεσαι δεν έχουμε ίχνος ρομαντισμού. Είμαστε Ταλιμπάν. Είσαι ξύπνιος γάτο πίγκου?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H EGW4321 έγραψε:
το γατοπιγκου είναι με το ενα μάτι κλειστό και το άλλο ανοικτό με οδοντογλιφιδα.
Ο/H zanos έγραψε:
Για προσεξτε μην εχουμε τιποτα σεληνιασμους καλοκαιριατικα εχει κα ζεστη
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
επειδή τριγυρνούσε στην τρούπα ο καρα-μηλαράς που του αρέσουν κινητά με καλή κάμερα, σας έφεξε και των υπολοίπων λίγο, γιατί θα του βάλω μερικές από ένα "3 island tour" για να...γυαλίσει "a little" το μάτι του: s9fNCUGnPE4TifZVA
1) ν. Κάλυμνος
2) ν. Ψέριμος
3) waiting for miui 9 (άσχετο αλλά μας ενδιαφέρει)
4) ν. Κως (λιμάνι Μαστιχαρίου)
5) ν. Κως (λιμάνι Κω)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
όταν αυτό το νήμα θα γίνει το απόλυτο must του φόρουμ τοτε ο αρχισκωληξ θα βάλει διόδια σε όσους το περιφρονούν τώρα. Η διασκέδαση είναι ακριβό σπορ.
=============== Αυγ 7th 2017, 11:13pm ===============
καλα είναι τα μηλαροφωνα αρχισκωληξ αλλά οποίον βλέπω γνωστό δεν βλέπω να έχει βάλει και την πιστωτική πανω και να πέφτουν και οι αγορες.απλα το έχουν για να υπάρχει άδειο και να το χαζευουν. -
Ο/H EGW4321 έγραψε:
-
γατουλη ξεκουρασου γιατί εκεί που θα μπεις έχει μονο ποντίκια και βλέπω να γίνετε της κακομοίρας απ το κυνήγι.
-
θα γνωρίσει και τους κοριούς, τους...κανονικούς!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
το σκέφτομαι και εγώ καιρό τώρα να αλλάξω αλλά δεν ξέρω σε τι. Έλεγα να βάλω αυτό του μ@κ@ αλλά θέλω να είναι κάτι μοναδικό.
Καμια ιδέα;;;;
-
-
Και επειδή είδα παραδίπλα μια αναφορά στο Jim Carrey, ένα βιντεάκι σχετικά με τη διακοπή του ίντερνετ, που έχει φτιαχτεί για μένα, απλά με υποδύεται ο Carrey
Stages when the internet goes down -
δεν έχετε όρεξη για ύπνο....ε; να μια σπαζοκεφαλιά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0