χαχαχαχαχαχαχ κάλα κάτσε να πάω εκεί και βλέπω......Ο/H osalonikios έγραψε:
Πας ΔΒ;
Εγώ μπορώ να σου κανονίσω μετάθεση Λιτόχωρό.
Χαχαχαχαχα.
Magic WormHole
-
-
Πρώτη μετάθεση Έβρο Φέρες, να το θυμάσαι μικρέ
-
Μη μασάς.
Οι ΔΒ σαν όπλο έχει τους πιο μορφωμένους κι αξιόλογους ανθρώπους.
Εξαιρετικά χλωμό να πεσεις σε γίδια.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μη μασάς.
Οι ΔΒ σαν όπλο έχει τους πιο μορφωμένους κι αξιόλογους ανθρώπους.
Εξαιρετικά χλωμό να πεσεις σε γίδια.
-
Ο Στράτος είναι κατασκήνωση τώρα 9 μήνες
παιδική χαρά,νεκρός χρόνος για τον άντρα
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο Στράτος είναι κατασκήνωση τώρα 9 μήνεςπαιδική χαρά,νεκρός χρόνος για τον άντρα
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ)..........Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H zanos έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ)..........Στρατός Ξηράς, Διαβιβάσεις.
-
Η 88Ε με την 17ΑήΒήΓήΔ απέχει σχεδόν 200 ΕΣΣΟ.
Πολυ καλύτερες εγκαταστάσεις, πολυ καλύτερο υλικό, πολυ καλυτερο φαγητό, πολυ καλύτεροι και μορφωμένοι άνθρωποι.
Αυτό που ειναι και θα είναι σταθερό ειναι πως θα πρεπει να πειθαρχήσεις τον ευατό σου, να καταλάβεις πως όσο κι αν δεν καταλαβαινεις γιατί κάνεις κάτι καταλαβαινει ο άλλος που σε διατάζει να το κάνεις και πως ποτε μα ποτέ δεν ειναι δυνατόν να υπάρξει απόλυτη δικαιοσύνη. Κάπου θα αδικηθείς και κάπου θα ευνοηθείς.
Νεκρός χρόνος σίγουρα δεν ειναι.
Όσο για το κατασκήνωση θέλω να διαφωνήσω αλλά συμφωνω πως τα πραγματα είναι πολυ χαλαρά.
Ο/H derveni έγραψε:
Ο Στράτος είναι κατασκήνωση τώρα 9 μήνεςπαιδική χαρά,νεκρός χρόνος για τον άντρα
Θοδωρή εγώ από τον στρατό θυμάμαι μόνο τους -18 στο Μαυροδενδρι, από κει κ μετά πρέπει να πάγωσε ο εγκέφαλος μου για τους επόμενους 23 μήνες κ δε θυμάμαι τίποτα...α με καλούν τώρα που κ που σαν έφεδρο αξιωματικό, αλλά δεν πάω...αφού δεν έχει εντυπωθεί στον εγκέφαλο καμμία στρατιωτική εκπαίδευση, τι να πάω να κάνω..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0