Magic WormHole
-
-
Και τώρα το μαγκαζίνο. Ως πρώτο επιλέγω το παρακάτω, νομίζω άξια μπορεί να είναι ο Μ@λ@κ@ς του Summer 2017
Πήγε να κάνει εντυπωσιακό καμάκι και έφαγε τα μούτρα του | Newsbeast
Πώς είναι μια τούρκικη βίλα μέσα και έξω – News.gr
Πυρηνικά καταφύγια με ανέσεις 5αστερου ξενοδοχείου (pics-vid) - CNN.gr
13 υπέροχα πράγματα που έχει πει ο Ευγένιος Τριβιζάς για τα παιδιά - The Mamagers.gr
Το «Καράτε Κιντ» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές [εικόνες] | iefimerida.gr
Απίστευτο: Εστιατόριο στην Κίνα κάνει έκπτωση ανάλογα με το μέγεθος του στήθους | iefimerida.gr
Η άγρια δολοφονία που έκανε το Black Metal γνωστό παγκοσμίως (pics+video) | E-Radio.gr Θέματα
ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Νέα τολμηρή «τρέλα» του διαδικτύου: Γυναίκες φτιάχνουν καρδιές με το… γυμνό τους στήθος -
Εγω προτείνω, μετα το επίμαχο βίντεο, που δεν κατάλαβε ο αβγαλτος, αντί για καλημέρα, καλησπέρα κλπ κλπ να ευχόμαστε: "καλό τρούπωμα" για να το... εμπεδώσει!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
kai το βίντεο σε καθημερινή επανάληψη για να το εμπεδώσει. Αλλά είναι κρίμα γιατί από φέτος άλλαξε το εκπαιδευτικό σύστημα και οι μεταξεταστέοι έδωσαν τον Ιούνιο τις εξετάσεις τους. Χάνει τον Σεπτέμβριο και πάει για 2018 Ιούνιο.
=============== Αυγ 10th 2017, 4:33pm ===============
εκτός και αν η τρούπα είναι εκτός. -
-
Καλησπέρα! Πάλι στα μπάνια είστε;
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το είμαι σκλαβωμένος δεν είναι δικαιολογία, μη αποδεκτή. @EGW4321
Εσύ νεοσύλλεκτε γάτο πίγκου που γυρνοβολάς?
-
Νόμιζα ότι έκανες την καθιερωμένη βουτιά σου ..................
-
ρε συ γατοκουνελο αποφάσισε τι είσαι κάθε τόσο αλλαζεις ζώο εύκολα αλλά τουλαχιστον παραμενεις στο ζώο αυτό λέγεται αυτογνωσία;;;;
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
ρε συ γατοκουνελο αποφάσισε τι είσαι κάθε τόσο αλλαζεις ζώο εύκολα αλλά τουλαχιστον παραμενεις στο ζώο αυτό λέγεται αυτογνωσία;;;;
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0