Το Hawaii??
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕντάξει, αλλά σχεδόν όλες οι ντομάτες (που έβαλα το πλέγμα για στήριγμα) μου βγήκαν αναριχόμενες και έχει γίνει ένα αδιαπέραστο δάσος!!!Ο/H fog έγραψε:
Αυτό που λέω είναι πως και στα 2 ζευγάρια φώτο, οι πρώτες είναι μακράν καλύτερες σαν ποιότητα εικόνας σε όλα.
Το υπόλοιπο θα το εξηγήσω με ένα παράδειγμα. Φανταστείτε μια κιθάρα 5000 ευρώ με απίστευτο ήχο και μια 500 με συνηθισμένο ήχο. Αν το ίδιο άτομο παίξει και με τις 2, η πρώτη θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Αν όμως πάρω εγώ την ακριβή και ο Jimmy Page αυτή με τον βήτα ήχο, μαντέψτε ποια θα βγάζει παπάδες.![]()
Η φωτογραφία είναι μια μορφή τέχνης και σαν τέτοια, πέρα από τα τεχνικά και hardwearίστικα - που είναι σημαντικά - μιλάει στο συναίσθημα. Και το συναίσθημα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, που τελικά λίγη σχέση έχουν με τεχνικά χαρακτηριστικά του μέσου.
να σε διόρθωσω μάλλον είναι όσο φτανει η τσέπη του καθενός.μέσα και η δική μου έτσι ειναι μεσα αυτό δεν είναι καρφι για κάποιους αλλά μάλλον η ωμή πραγματικότητα.Ο/H MarkosVL έγραψε:
Όλα είναι με τις ανάγκες του καθενός παίδες.