Το ποιο απίστευτο προσκλητήριο γάμου βίντεο που έγινε. Ελλάδα Καστοριά.
Magic WormHole
-
-
Ρε τι φτιάξανε...σε λίγο θα βγει κ προσκλητήριο με βιντεοκλήση ή με live streaming??
Από του Μαρκου το προσκλητήριο παντως, λαμβάνοντας υπόψη κ την προηγούμενη εικόνα, θα αναδύεται μια, διακριτική, μυρωδιά γύρου!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
cornbeaf
Edit Ταινία στο σταρ ή στο Σκάι. Η να βγω να περπατήσω να πάρω και τα σουβλάκια μου... -
εκεί που θα πάρεις τα σουβλάκια, κάτσε να δεις και τον Ολυμπιακό...πιες και μερικές μπύρες...κ ακόμα μερικές...και δε θα χεις καμία ανάγκη για ταινία μετά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σιγά μην δω τον Ολυμπιακό. Γιατί με πέρασες?Πες του ρε Τάκη... Ένα χρώμα μόνο υπάρχει το κιτρινόμαυρο... Μπύρα θα χτυπησω
Edit: Παλιά που οι καφετέριες δεν είχαν tv τέτοιες μέρες μόνο κορίτσια έβλεπες σε αυτες. Οι καλύτερες βόλτες ήταν όταν είχε μπάλα....χεχε.. Τώρα οι άντρες κοιτάνε το χαζοκουτι και τα κορίτσια το smart phone. Άλλαξαν οι εποχές χάλασαν και οι ωραίες συνήθειες -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Σιγά μην δω τον Ολυμπιακό. Γιατί με πέρασες?Πες του ρε Τάκη... Ένα χρώμα μόνο υπάρχει το κιτρινόμαυρο... Μπύρα θα χτυπησω
Edit: Παλιά που οι καφετέριες δεν είχαν tv τέτοιες μέρες μόνο κορίτσια έβλεπες σε αυτες. Οι καλύτερες βόλτες ήταν όταν είχε μπάλα....χεχε.. Τώρα οι άντρες κοιτάνε το χαζοκουτι και τα κορίτσια το smart phone. Άλλαξαν οι εποχές χάλασαν και οι ωραίες συνήθειες
Σας άφησα αρκετό χρόνο να φάτε τα σουβλάκια σας, αλλά τώρα ήρθα, όποιος δε πρόλαβε, έχασε. -
zzL2KEf2EcjGDrPy8
Δοκιμάζοντας το HDR+
...Είμαι παραδοσιακός... Από μικρός κοκτέιλ έτρωγα... Αν κ τώρα πια δεν είναι το ίδιο... Κόλλησα και τον γιο μου
Μιας κ μιλάω μόνος μου
.. σαν το Μάρκο τα βράδυα κατάντησα..
θα σας πω τι θα δω... ΕΡΤHD... Ψαρογιώργης Ψαραντώνης Ξυλούρης οικογενειακή ιστορία λέγεται... Έχω κ μια αδυναμία στη Κρήτη και τις μουσικές της.... αν και δεν είμαι από κει...βγάζει και ωραία κορίτσια η λεβεντογεννα...αχ!... θύμησες ωραίες Ανώγεια κρασί γραβιέρα... κούπες...
Ρέθυμνο... -
Καλησπέρα φιλαράκια. Επιστροφή στα πάτρια τα κεφάλια μέσα
-
Ενας ιππότης για τον...καγγελιάρη:
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
( Προτάσσει τα στήθια του!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και εγώ έριξα δύο σε δύο διαφορετικούς mod..........αλλά οφείλω να πω ότι μετά το πέρας του ban το μετάνοιωσα ειλικρινά ειδικά για τον ένα!
-
Φτάνει που το ομολογείς
-
Τώρα έγινα καλός γάτος πια.............
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0