Magic WormHole
-
-
Βρε Γιώργο είπα να κάνω τον καλόνανε
-
-
Σιγά σιγά να ξεχωρίζει η φύρα από το σιτάρι λέει μια παροιμία. Εδώ θα είμαι και θα κόβω βόλτες.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σιγά σιγά να ξεχωρίζει η φύρα από το σιτάρι λέει μια παροιμία. Εδώ θα είμαι και θα κόβω βόλτες
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Eντάξει, για φύρα είπε ο άνθρωπας δεν είπε να ξεχωρίσει ο μπακλαβάς από το σιρόπι..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Δεν νομίζω να υπονοεί κάτι. Το είπε στα ίσια..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδιά ( @Alex_MLT , @sso ) γράψτε λάθος "ήρα" είναι κανονικά αλλά δεν to θυμόμουν. Έκανα αναζήτηση στην άτιμη την google και πέτυχα στο "φύρα". Δεν μας χαλάει κιόλας το λέμε στα μέρη μου για τον τεμπέλη, άχρηστο σε χώρο εργασίας. Γράψτε λάθος άλλη μια φορά.
=============== Αυγ 19th 2017, 1:09am ===============
@Alex_MLT το πρωί κατά λάθος σε έριξα ένα dislike το πήρα χαμπάρι πριν 2 ώρες και το άλλαξα. -
Όσες φορές κ να ζητήσεις συγχώρεση, ήρα η φυρα, δεν γίνεται!!
Κ εδώ μια φωτογραφία, που καμία σχέση με φυρα δεν έχει:
U5iDWmxZkqWfiy4b7
Τα 7/10 με πληροφορήσανε πως είναι Τούρκικα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ως εξιλέωση δείτε εδώ επίπεδο άνδρα. Το βρήκα κάνοντας βόλτα στο fb
=============== Αυγ 19th 2017, 1:49am ===============
και αφού τον έκραξαν κανονικά δείτε τι έκανε ο δειλός
και αυτό δικό σας θα πεθάνετε από τα γέλια. Με ποιο τρόπο προσπάθησε να πει ότι το Mi5 έχει καμεράρα. Τα ακούς αρχι.....Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή συνημμένων ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0