Magic WormHole
-
-
Είστε τυχεροί, που δεν προλαβαίνω να σας πρήξω!!!!!
Εδώ δείτε, ενημερώνει τον εαυτό του για την....εξέλιξη: ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
Ειρήνη, γιατί πιάνεις στον στόμα σου το κινητό μου, στο θέμα με τις ταινίες... τόσο απωθημένο πχια??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H fog έγραψε:
Δεν αφήνετε το "παιδί" να μιλήσει για το hdr του και έχει αρχίσει να παθαίνει στερητικές κρίσεις εδώ και εκεί.
Δείξτε έλεος
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Και εγώ θέλω να παραγγείλω ένα καλώδιο usb otg όπως αυτό που παρέλαβε ο @demakhs από τον @duankh αξίας 1,49$ από το banggood να το παραγγείλω μέσο priority direct mail ή να το διακινδυνεύσω με απλό ταχυδρομείο και τελωνείο, πόσα έξοδα διασάφησης και πόσο ΦΠΑ να περιμένω εάν τυχόν και το κάνουν εισαγωγή στο τελωνείο για εκτελονισμό; Ο Μήτσος στάθηκε τυχερός και δεν πλήρωσε τελωνείο.
-
Ο/H fog έγραψε:
Μέτρια... απλά καλού...
(Τον ξέρω, περιμένει να αποσυνδεθώ για να απαντήσει.)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλησπέρα σας ρεμάλια. @makis1024 πάρε το εσύ και πες μας αν πέρασες ή όχι!!! @fog μην το τσιγκλάς καλά ηρεμήσαμε εδώ και μέρες. @zt654 πες τους γονείς σου μετά την Αυλώνα να σε πάνε στο Λιτόχωρο στο πεδίο βολής Τ/Θ αν υπάρχει ακόμη.
Και τώρα το μαγκαζίνο
Βρέθηκε το ναυάγιο του USS Indianapolis 72 χρόνια μετά - CNN.gr
Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για διακοπές τον Σεπτέμβριο | E-Radio.gr Κερδίστε
40,000 άγριες αγελάδες ζουν ελεύθερες στις παραλίες της Κορσικής - Κουρδιστό Πορτοκάλι
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
Βρήκαν τάφο 90.000 ετών αλλά όλοι πρόσεχαν την αρχαιολόγο (video) | E-Daily.gr -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κεφτεδακια του ΙΚΕΑ βλέπω εγώ
-
Γιατί βρε μια χαρά είναι το αλογίσιο κρέας. Οι Ιταλοί το τρώνε πολύ, όποτε βρίσκω παίρνω και εγώ.
Αλέξη στην Ελλάδα απ'ότι ξέρω πρέπει να απογορεύεται!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0