Έχω καθαρό τσίπουρο δικό μου, αλλά θα τον πάω στον Μούχα για καλό μεζέ και τσίπουρο.
Magic WormHole
-
-
Διπλής ή τριπλής απόσταξης; βαθμούς; Ποσοστό γλυκάνισου;
-
Ο/H derveni έγραψε:
Έχω καθαρό τσίπουρο δικό μου, αλλά θα τον πάω στον Μούχα για καλό μεζέ και τσίπουρο.
Για το νερό της φωτιάς. προτείνω ανταλλαγές και γευσιγνωσία. Ο πεθερός μου νοικιάζει αμπέλια στον Λαζαρίδη στη Δράμα και φτιάχνει και καμιά 500αρια κιλά για το σπίτι, προχείρως... -
Κατέβασε τσίπουρο να δοκιμάσω όταν έρθεις, και από κρασί θα προτιμήσω από Cabernet να το ανταλλάξουμε με τα δικά μου από τα Γρεβενά.
=============== Αυγ 27th 2017, 1:04am ===============
Από βάπτιση Ορθόδοξο σε περιτομή Εβραϊκή τι κόλπο είναι αυτό ? Αν και έχω φίλους από την εδώ Εβραϊκή κοινότητα αποδέχονται την περιτομή μόνο, και να σου πω την αλήθεια, το βλέπω πολύ σωστό (προσωπική άποψη μου) -
Σας είπα το μεσημέρι ότι θα με έδιναν ένα RN3PRO. Το πήρα το απόγευμα κατεβάζω μια fastboot rom.
Γυρνάω τώρα και βλέπω από το about phone ότι δεν είναι το RN3PRO αλλά το RN3 με MTK.
Το πρόβλημα είναι αλλού τώρα, φορτίζει κανονικά η συσκευή. Αλλά δεν το αναγνώρισε ο υπολογιστής στα win7 64bit αν και άλλαξα 5 καλώδια και δοκίμασα όλες τις θύρες usb.Το σύνδεσα στο laptop και το βλέπει έχω δώσει δικαιώματα για Προγραμματιστής πήγα Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Επιλογές για Προγραμματιστής, έβαλα στο ON εντοπισμός σφαλμάτων αλλά δεν δίνει τις επιλογές φορτίσει, μεταφορά αρχείων.
Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο τρικ να ενεργοποιηθεί? Υπόψιν η βάση του usb στην συσκευή είναι σε μαύρα χάλια.
Και η ποιο κρίσιμη τώρα θα κατεβάσω αυτή?
-
-
-
Αν είχε custom rom θα σου έλεγα να φλασάρεις το mtp fixer αλλά δεν είναι αυτό... Έπαιξες στο λάπτοπ με διαφορετικές usb; Κάνε μια επανεκκίνηση τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή.
-
thank you
-
Που είδες βρε ότι είναι mtk; Hexacore λέει!
-
Το πρωί Γιώργο είναι με global stable rom πως θα γίνει η εγκατάσταση με εντολές από cmd?
=============== Αυγ 27th 2017, 2:50am ===============
Δεν ξέρω αγγλικά και το πέρασα για δεκα πύρινο. -
Θα του δούμε το πρωί Γιώργο. Πρέπει να αναγνωριστεί σωστά από το PC. Τσέκαρες bootloader; Τι ακριβώς θες να κάνεις;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0