Με την προηγούμενη συνάντηση πήρα της ταυτότητες από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, τώρα αν πετύχει αυτό που σκέφτομαι θα υποκλιθεί όλο το forum, σύντομα τα νεώτερα.
Magic WormHole
-
-
τι?
πήρες τις ταυτότητες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και δε σε κυνηγήσανε με μπουγάτσες (σκέτο) και με μπουγάτσες με κρέμα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Με την προηγούμενη συνάντηση πήρα της ταυτότητες από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, τώρα αν πετύχει αυτό που σκέφτομαι θα υποκλιθεί όλο το forum, σύντομα τα νεώτερα. @demakhs όχι δεν είναι αυτό το μεγάλο γεγονός και να μην ξεχνιόμαστε 7 και σήμερα
-
Ο/H dimitra1417 έγραψε:
Καλημερα παιδιά!!
Τέλος και γ μένα οι διακοπες.. Πφφ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την καλημέρα δεν την πρόλαβα άρτι αφιχθείς από την δουλειά αλλά καλό μεσημέρι και καλές και πολλές μάσσες!!!
Εγώ χόρτασα από την ψαρό-πιτα(γιά τους γνώστες) και πάω ντουγρού γιά ύπνο....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καντε μου μια χάρη.. Επειδή πείραξα πολλά γ ν βελτιώσω την μπαταρια του κινητού μου κ καλά,όσον αφορά στα δικαιώματα εφαρμογων.. Υπαρχει ένας οδηγός του @NasDriver αν δεν κάνω λαθος, γ τις εφαρμογές και τις ειδοποιήσεις, μπορείτε ν μου το στείλετε όταν πάω σπίτι ν τις φτιάξω από εκεί γτ κτ δν έχει γίνει καλα;;
-
Δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/ και ενεργοποίησε της σωστές επιλογές για την μπαταρία
-
-
χαχαχα κάτω από το ευχαριστώ σου βρήκα ένα καλάθι φρούτα.........μα δεν ντρέπεσαι να δωροδοκείς τον άνθρωπο;
-
-
Και τώρα το μαγκαζίνο μας:
10 νέοι «ναοί» υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας στην Αθήνα - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Το μεγαλύτερο παλάτι στην άμμο «χτίστηκε» στη Γερμανία και ξεπερνά τα 16 μέτρα (pics) | E-Radio.gr Lifestyle
Την πάτησε για τα καλά - Γυναίκα από την Αλβανία «έφαγε» 100.000 ευρώ από τον παντρεμένο εραστή της - Trelokouneli.gr
Μάζεψε 150 ευρώ σε μονόλεπτα και δίλεπτα και άρχισε να τα κολλάει στο πάτωμα. Το αποτέλεσμα; Θα σας συναρπάσει! - Fanpage
14+1 μέρη απαράμιλλης ομορφιάς που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει – διαφορετικό
tromaktiko: Η τιμωρία της μοιχείας στην Αρχαία Ελλάδα
Λεφτά που... ζαλίζουν -Οι 11 πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο | iefimerida.gr
Συνταγή για σεμιφρέντο ψυγείου με φιστικοβούτυρο | GlikesSintages.gr -
Αν μου δώσεις 10.000 ευρώ θα ντυθώ εγώ στρουμφίτα, στη πιο χοντρή και τριχωτή έκδοση βέβαια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0