Magic WormHole
-
-
Γεια σου Σάκη δυναμίτη.....ωραίος......με αντοχή. Εγώ να σου πω μου αρέσει το τρέξιμο αλλά δεν έχω καθόλου αντοχή......γρήγορο δυνατό τρέξιμο μπορώ να κάνω αλλά μόνο.......στο αργό που θέλει αντοχή τα φτύνω αμέσως.
Υ.Σ. Γι'αυτό και περπατάω μόνο και δεν τρέχω. -
Ο/H zt654 έγραψε:
4 και σήμερα......................
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
χαχαχαχαχ!
-
Καλημέρα ζουμερά μου ζαμπονάκια
-
Η φώκια κοίταζε τον δύτη στα μάτια αλλά αυτός δεν καταλάβαινε γιατί. Τότε του πιάνει ξαφνικά το χέρι και… | Newsone.gr
Αυτή είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο (όπως την επέλεξαν μαζί με άλλες 19 οι ίδιοι οι ταξιδιώτες)
Η θαλαμηγός του Ωνάση παραμένει ο ορισμός της χλιδής -Νοικιάζεται για 470.000 ευρώ την εβδομάδα [εικόνες] | iefimerida.gr
Διακοπές του τρόμου στο «κλουβί του θανάτου» με έναν κροκόδειλο μήκους 6 μέτρων (vid) - CNN.gr
Legion Run Athens 2017: Ένας αγώνας με πολλή λάσπη!
Το ρετιρέ αξίας 50 εκ. του Tommy Hilfiger που δεν θέλει να αγοράσει κανείς (pics) | E-Radio.gr Lifestyle
Tρελοί νόμοι που ισχύουν ακόμη και σήμερα στην Αμερική - Οι κότες δεν επιτρέπεται να διασχίζουν το δρόμο! | Pronews
Οδοιπορικό στην Ήπειρο: ένας μίνι οδηγός - 4moms -
-
Θα σας έλεγα ένα αστείο για τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο 2-3 θα το καταλάβουν!!!
Shoutbox shoutbox shoutbox shoutboxΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Γεια σου Σάκη δυναμίτη.....ωραίος......με αντοχή. Εγώ να σου πω μου αρέσει το τρέξιμο αλλά δεν έχω καθόλου αντοχή......γρήγορο δυνατό τρέξιμο μπορώ να κάνω αλλά μόνο.......στο αργό που θέλει αντοχή τα φτύνω αμέσως.
Υ.Σ. Γι'αυτό και περπατάω μόνο και δεν τρέχω.
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
-
Λοιπόν επειδή είναι τραγουδάρα με πολύ νόημα......να δείτε και το βίντεο για να καταλάβατε το βαθύ του νόημα.....το ανεβάζω......
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπροστά η Εθνική χαρές ο Αρχισκούληκας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0