Διαφήμιση

Magic WormHole

• Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Εγώ νομίζω πως πρέπει να "ρίξουμε" λίγο το επίπεδο του χιούμορ, για να μην έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, τι λέτε? 8o

Θα αναγκαστούμε να ρίξουμε στροφές και να κατεβάσουμε ... 2 ταχύτητες, αλλά τι άλλο να κάνουμε? :pardon:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Εγώ πάλι έχω να πω ότι είμαστε μια μικρή κοινωνία ,σίγουρα με κάποιους δεν τεριάζουν τα χνότα μου ενώ με άλλους τεριάζουν περισσότερο, με αυτούς που δεν τεριάζουν τους αγνοώ , εάν με πειράξουν θα τους πειράξω όμως προσβολές δεν δέχομαι από κανέναν όπως δεν προσβάλλω κανέναν.
      Έχω λίγο χρόνο ελεύθερο να ξεστραβώσω κανέναν πιο στραβό από εμένα και τον αξιοποιώ καταλλήλως σε προσωπικές διαμάχες θα μπω πολύ σπάνια γιατί είναι τελείως περιττές και δεν βοηθάνε σε τίποτα.
      Καλό είναι καθένας να κοιτάει την δουλειά του και μόνο και να ασχολείται με άλλους μόνο όταν πρόκειται για βοήθεια. Επίσης καλό είναι ο μεγάλος να μην παίρνει θέση σε τέτοιου είδους διαμάχες , μπορεί να επισημάνει να εξομαλύνει οξυμένα πνεύματα διότι τείνει να μετατραπεί σε θερμό επεισόδιο, παίρνει θέση όμως επιλεκτικά και θεωρώ πως δεν είναι σωστό ή αφού το θες πάρε θέση θα τηρείς όμως ίσες αποστάσεις σε όλους ,η θέση σου είναι πολύ λεπτή.
    • Σκώληξ & penguin thread

φιλε @osalonikios
      επειδη δεν μ αρεσουν τα μισολογα θα πω τα πραγματα με το ονομα τους. ουτε ο @demakhs μπορει να εχει τελειως το ακαταλογιστο και να γραφει οτι του κατεβει γιατι "ελα μωρε καλο παιδι ειναι" .... μπηκε το αλλο το παιδι να πει μια κουβεντα για τη μαζωξη που θα εχουμε στη Λαρισσα και τον πηρε ελαφρως απο τα μουτρα, οκ....στο χαβαλε.... αλλα δεν φανηκε ωραιο....εριξε και τα αστειακια για τους Λαρισσινους και ηρθε και απογινε.... Ο @derveni εκατσε ο ανθρωπος και διοργανωσε απο το μηδεν την συναντηση, με χορηγους, με δωρα.....ετρεξε, κουραστηκε, ξοδεψε προσωπικο χρονο....ειναι ενα προσωπικο στοιχημα γι αυτον να εχει η συναντηση μεγαλη επιτυχια....ειναι λογικο να του κακοφανει (τουλαχιστον)....
      Δεν ξερω αν αυτοκλητα η κατα παραγγελια επενεβησαν οι moderators αλλα με το να σβησουν τα σχολια ειναι σαν να εκρυψαν τα σκουπιδια κατω απο το χαλι....ας ειχαν κληθει εκατερωθεν οι ενδιαφερομενοι και να δωθουν ιδιωτικα η δημοσια οι απαραιτητες εξηγησεις.
      ο @linuxilakis (αν δεν κανω λαθος) εγραψε κατι περι "βοηθομετρου" κι αφησε να εννοηθει οτι καποιοι που ειναι πιο ενεργοι στο φορουμ και βοηθουνε κοσμο εχουν μεγαλυτερα δικαιωματα και τυγχανουν μεγαλυτερης προστασιας. με προβληματισε πολυ αυτη η αποψη...υπαρχουν "ιερες αγελαδες" σ αυτο το φορουμ??
      Να υπογραμμισω οτι ο @derveni ειναι ο πρωτος ανθρωπος που ενδιαφερθηκε και με βοηθησε 12 τα μεσανυχτα να στησω το κνητο μου και ηταν φιλικοτατος στο νημα θεσσαλιας....ενα μεγαλο ευχαριστω Χρηστο κι απο εδω!! θα κανω οτι ειναι δυνατο για να ερθω στη συναντηση.
      Προσκαλω τον φιλο @demakhs στα πλαισια της καλης διαθεσης να κανει το πρωτο βημα (δεν χωρανε εγωισμοι εδω) γιατι εστω κι αθελα του εθιξε καποιους.....εγω θα μπαινω σ αυτο το νημα και θα λεω την καλημερα μου...καλη συνεχεια παιδια

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

会社と一緒におはよう。小さな文字は気にしないでください。

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έγιναν πολλές προσπάθειες από το ίδιο ip Γιώργο δοκίμασε αύριο πάλι, χαχαχα Σε ότι μοιάζει Κινέζικο αυτό απαντάω.
    • Διαφήμιση
    • Κάνεις δεν έχει το ακαταλόγιστο.
      Κανέις δεν ειναι υπεράνω όλων και κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει κανέναν.
      Στο παρών νήμα δεν λύνουμε απορίες, δε στήνουμε κινητά και δεν δικάζουμε κανέναν.
      Εδώ μπαινουμε να πουμε μια σαχλαμάρα ο ένας με τον άλλον, να γελάσουμε, να πουμε μια καλημέρα, να πουμε τον καήμο μας ή την χαρά μας.
      Αν κάποιος δεν μπορει να το καταλάβει αυτό τότε δεν έχει θέση εδώ.
      Επιλεκτικες ώρες χιουμορ δε γινεται να υπάρξουν ούτε επιλεκτικά θέματα που εγκρίνει ο Χ χρήστης.
      Πιστεύω είμαστε σε κόσμια πλαίσια και οι 15-20 που μπαίνουμε καθημερινα εδώ και λέμε τα δικά μας είμαστε μια χαρά παρέα.
      Τώρα για τον έναν που θέλει να φέρει το θέμα στα μέτρα του λυπάμαι αλλά δεν.
      Όπως είπα και πριν σε όποιον δεν αρέσουμε στο καλό κι αν θελει να μας γράφει. Αν δεν θέλει ας μη μας γραφει. Θα το αντέξουμε.
      Και που σαι.
      @anavrian ουτε εμένα μου αρέσουν τα μισόλογα.
      Πάντα γροθιά στο μαχαίρι τραβάω.
      Διάβασε τυχαία κάποιες σελίδες του θεματος από τις 2000+ και θα διαπιστώσεις και μονος σου πως όλοι εδώ μια χαρά ειμαστε και μια χαρά περνάμε.
      Τα ελάχιστα προβλήματα που προέκυψαν εδώ και σχεδον 1 χρονο κατα κάποιο περιέργο λογο έχουν πάντα σαν πρωταγωνιστή ή τον αρχισκώληξ ή τον ινσπεκτορα. Αρκετες φορες και τους 2.
      Για πολλους και διάφορους λόγους ο πρώτος είναι πιο συμπαθης εδώ.
      Επίσης για πολλους και διάφορους λόγους ο δεύτερος επιμένει να γινει αποδεκτός εδώ αλλά με δικους του όρους.
      Όρους έχει το forum. Δεν προκειται εγώ και φαντάζομαι και πολλοι άλλοι, να δεχτουν να μπουν σε καλούπια του ινσπεκτορα.

Πραγματικά αν καθισω και γράψω όσα θέλω θα γράφω για πάρα πολύ ώρα ακόμα

Even dead i will fight.
    • Ο/H MarkosVL έγραψε:

Καλημέρα γλοιώδεις υβρίδια, καλό ΣΚ να έχουμε. @spideman3 Κοιμήθηκα στις 4, έβλεπα ταινία.
      Εγώ μέχρι τις 05.00 έβλεπα την ταινία warriors of the dawn.
    • Διαφήμιση
    • Πολύ αναλυτική η τοποθέτηση σου @anavrian, δεν τη διάβασα όλη, αλλά θα τοποθετηθώ με μια μόνο πρόταση που είχε το επίμαχο, κατακριτέο μήνυμα μου με το οποίο, όπως υποστηρίζεις, στο 3ο ή 4ο ποστ σου στην τρούπα, πήρα από τα μούτρα κάποιον "παρείσακτο".

<<Εμείς δε μπήκαμε να ενοχλήσουμε όταν διοργανωσαμε την πανσκληκικη χοροσκουλικίδα το νήμα της Θεσσαλίας.. >>

Όσο πραγματοποιήθηκε η πανσκληκικη χοροσκουλικίδα, άλλο τόσο πήρα κ απ τα μούτρα τον παρείσακτο.
      Όπως λέει κ ο αντιπρόεδρος θεός Thomas Matsios:"αυτο ακριβώς, τιποτ αλλο!!"

Περισσότερη ανάλυση, για όσους δεν το καταλαβαίνουν, στο προηγούμενο μήνυμα του @osalonikios και στο επόμενο του τιραμολοσκώληκα!!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!