καληνυχτα παιδες λοιπον για αυτους που πανε για υπνο.και για τους νεους καλη συνεχεια και καλη διασκεδαση για αποψε.
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
sorry παιδιά..είχα να σπάσω ένα wii και τώρα έχω να ρυθμίσω το kodi στο κινητό...
(η euroΠΕΑ, πετάει και φυσάει μαζί)
Kodi στο κινητό ; Όταν σου είπα για την προσφορά στο amlogic H96 pro plus 3/32 μου έλεγες τι να το κάνω τάχα μου τάχα μου , βλέπε τώρα ταινίες στο κινητό ,χαχαχα -
Καλημέρα σε όλους καλή Κυριακή.
-
Καινούργια μονάδα mguh καινούργια μονάδα κινητήρα καινούργια μονάδα turbo για τον Vettel σήμερα, έτσι και αλλιώς ξεκινάει τελευταίος δεν τρώει άλλο grid penalty , ο θεός βοηθός στο Kuala Lumpur της Μαλαισίας.
Καλημέρα!! -
Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα σε όλους.

Και στο Μπίλλυ και τη Φανή
-
Καλημέρα και καλό μήνα. Ενίοτε μελαγχολικός ο τρέχον μήνας, ειδικά δε προς το τέλος του που αλλάζει και η ώρα, αλλά θα την παλέψουμε!
-
Ω ναι, καλό μήνα (εντάξει σκονάκι, αντιγραφή από τον "από τον πάνω", αλλά ο κουβάς με τον καφέ είναι γεμάτος ακόμη
) -
Σκονάκι και από εμένα, καλημέρα και καλό μήνα.
(Εγώ δεν έχω καν φτιάξει καφέ, ακόμα.)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
οι φιλοι μου...μου το 'χαν πει, ξεχνα ρε Μπιλλυ τη Φανη...
καλημερα περα ως περα!!
ο απογευματινος καφες σημερα στη Λαρισσα.... οι θεσσαλοι μαζευομαστε να τα πουμε και να γνωριστουμε
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
ωωχχχ ξεχασα...καλο μηνα βρε παιδια...
τι σκονακι απο τον απο πανω και τον παραπανω...εδω εγω εβγαλα ολο το βιβλιο...
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Όλο το κλαμπ φίλων xiaomi Μάλτας (δηλαδή εγώ) σας εύχεται να περάσετε καλά!

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0