Πάντως από ότι φαίνεται του αρέσει το κούνημα της αχλαδιάς.
Magic WormHole
-
-
Λες να το γυαλίζει το πόμολο; να το σηκώνει το σακάκι;
(Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αυτός δεν είχε την ευκαιρια να αλλαξει φύλο στα 15 και θα το κάνει στα 35.
Even dead i will fight. -
Μπα, θα μετανοιώσει στην μέση της διαδικασίας και θα μείνει ερμαφρόδιτος.
Θα γίνει ΓΝΗΣΙΟΣ σκώληξ, δηλαδή!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλησπέρα, βλέπω το σίριαλ κολοσκοπηση έχει επεισόδια ακόμη. Τα 9μερα περάσανε η όχι ακόμα;
Redmi Note 3 pro -
Όχι ακόμα. ¨Εχει και το ΣΚ μέσα, νομίζω.
Όχι όχι...μόλις 4 μέρες είναι...είναι "φρέσκο" ακόμα το πράμα, ζήλεψε κ ένας κολλητός κ τον έσπρωξα κ έκλεισε κ αυτός ραντεβού....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θές και παρέα ε;
Λες να έγινε γλυκούλης τικιτάνγκας @makis1024
Πάντως από ότι φαίνεται του αρέσει το κούνημα της αχλαδιάς. @makis1024
Λες να το γυαλίζει το πόμολο; να το σηκώνει το σακάκι; @Alex_MLT
Αυτός δεν είχε την ευκαιρια να αλλαξει φύλο στα 15 και θα το κάνει στα 35. @osalonikios
θα μετανοιώσει στην μέση της διαδικασίας και θα μείνει ερμαφρόδιτος.
Θα γίνει ΓΝΗΣΙΟΣ σκώληξ, δηλαδή! @Alex_MLT
Όλα κύριοι οδηγών στο παρακάτω συμπέρασμα του @sso Τρούπιος Αρχι-Σκώληξ στην τρούπα των σκωλήκων!!!
-
-
-
Αλεξ, ο τύπος έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα εδώ κ ένα χρόνο κ δεν αποφάσιζε να πάει...πάνω στη κουβέντα που του πα ότι πήγα κ έκανα κ το φχαριστήθηκα κλπ μου το ξερασε...σιγά μη μου "γλίτωνε" ομως... αύριο το απόγευμα Φ45 κ αυτός, για να δούμε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0