- Μου άναψε την περιέργεια βρε παλικάρι, πώς να το κάνουμε...μα όλα τα xiaomi της περιφέρειας? Όλης της περιφέρειας? Μετα χαρτοφυλακίου είναι ή άνευ?
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘέλω το ink να απαντήσωΟ/H kostas_7 έγραψε:
Τι σε ενδιαφέρει ποιος είναι; αντί να μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο ένας και ο άλλος,το καλύτεροΟ/H demakhs έγραψε:
Που το το τσίμπησε με την μια ο νεούδις, ότι ο αραχνιας ΜπΆοΚ είναι ο μεγαλύτερος εξυπνάκιας του φόρουμ??Ο/H kostas_7 έγραψε:
Εξυπνακια,θα ήθελες να έχεις ένα κινητό το οποίο με την τελευταία έκδοση της κοινότητας δε μπορείς να στείλεις αρχεία με μπλουτουθ και το καλύτερο,να κολλάει η κάμερα και να θέλει επανεκκίνηση για να λειτουργήσει;όσο για το τι θα κάνει το κινητό με τα επίσημα αγγλικά μη φοβάσαι και υπάρχει άνθρωπος που φτιάχνει όλα τα xiaomi της περιφέρειας.Ο/H spideman3 έγραψε:
Ίσως να θέλει να κάνει εξάσκηση στα αγγλικά του και να ψάχνεται με τα fc αν καταφέρει να κάνει εγκατάσταση το play store.![]()
![]()
![]()
@dfoust
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλός ο νεούδις, γατόνις!!
![]()
Ποιός να είναι άραγες "ο άνθρωπος που φτιάχνει όλα τα xiaomi της περιφέρειας"?
είναι να κοιτάμε εμείς οι ίδιοι να κάνουμε καλή δουλειά.
Όσο για το νεουδις,ουδέν σχόλιο.
Ο/H demakhs έγραψε:
Της περιφέρειας που ζω και αναπνέω,η οποία έχει φουλαρει από xiaomi
- Μου άναψε την περιέργεια βρε παλικάρι, πώς να το κάνουμε...μα όλα τα xiaomi της περιφέρειας? Όλης της περιφέρειας? Μετα χαρτοφυλακίου είναι ή άνευ?
Οκ Γιώργο, δεκτό το χιούμορ σου.Ο/H spideman3 έγραψε:
Θέλω το ink να απαντήσωΟ/H kostas_7 έγραψε:
Τι σε ενδιαφέρει ποιος είναι; αντί να μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο ένας και ο άλλος,το καλύτερο είναι να κοιτάμε εμείς οι ίδιοι να κάνουμε καλή δουλειά.Ο/H demakhs έγραψε:
Που το το τσίμπησε με την μια ο νεούδις, ότι ο αραχνιας ΜπΆοΚ είναι ο μεγαλύτερος εξυπνάκιας του φόρουμ??Ο/H kostas_7 έγραψε:
Εξυπνακια,θα ήθελες να έχεις ένα κινητό το οποίο με την τελευταία έκδοση της κοινότητας δε μπορείς να στείλεις αρχεία με μπλουτουθ και το καλύτερο,να κολλάει η κάμερα και να θέλει επανεκκίνηση για να λειτουργήσει;όσο για το τι θα κάνει το κινητό με τα επίσημα αγγλικά μη φοβάσαι και υπάρχει άνθρωπος που φτιάχνει όλα τα xiaomi της περιφέρειας.Ο/H spideman3 έγραψε:
Ίσως να θέλει να κάνει εξάσκηση στα αγγλικά του και να ψάχνεται με τα fc αν καταφέρει να κάνει εγκατάσταση το play store.![]()
![]()
![]()
@dfoust
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλός ο νεούδις, γατόνις!!
![]()
Ποιός να είναι άραγες "ο άνθρωπος που φτιάχνει όλα τα xiaomi της περιφέρειας"?
Όσο για το νεουδις,ουδέν σχόλιο.
=============== Οκτ 13th 2017, 2:37pm ===============
Κύριε @kostas7
Δεν σε παρεξηγώ καθόλου που με αποκάλεσες εξυπνάκια. Πιστεύω ότι με παρεξήγησες και δεν είδες ότι πίσω από το συγκεκριμένο post υπάρχει μια δόση χιούμουρ.
Επίσης ποτέ δεν θα το έπαιζα έξυπνος σε κανένα μέλος του forum για έναν απλό λόγο: οι γνώσεις μου είναι απείρως ελάχιστες και αυτά τα ελάχιστα που έμαθα είναι χάρη σε κάποια παιδιά (τώρα συγκροτούν την διαχειριστική ομάδα) που ασχολήθηκαν μαζί μου όταν πρωτοαγόρασα συσκευή xiaomi και δεν ήξερα πως ανοίγει.
Προς λοιπούς σκούληκες, πίγκου, ανεξάρτητους είναι η δεύτερη φορά που με λένε εξυπνάκιαστο τέλος θα το πιστέψω ότι είμαι
.
Θα βγω διαμαρτυρόμενος !!!!!!! Πως γκεγκεν αυτό ?Ο/H demakhs έγραψε:
Νταξ, μεγάλε, αν κ νεούδι (στην τρούπα), διάλυσες με το καλημέρα το ρεκόρ σούπερ-σουπερ παράθεσης που κατείχε κ λουκουμοσκονισμενος κουραμπιές @takisfrag...
... R E S P E C T!!!
![]()
![]()