Είχα και με τον μπερέ αλλά επειδή τον είχα λάθος βαλμένο είπα να μην την ανεβάσω εκείνη!
Magic WormHole
-
-
-
Στο Redmi3S 2/16. Ξεκίνησε με την XTRV beta 7.9.21 και συνεχίζει με την 7.10.12.
Παρουσίαση προβλήματος: εκκίνηση συσκευής χωρίς ανοιχτό wifi δεν έχω δίκτυο καθόλου (vodafone), αν ανοίξω το wifi έρχεται το σήμα αμέσως.
Περισσότερα και video εδώ Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος καμία ιδέα τι παίζει? Σκουλήκια
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σοβαρά; τόσα προβλήματα το 3S με την 7.10.12; Και σκεφτόμουνα να του την περάσω την επόμενη εβδομάδα.
Πάντως στο Redmi pro, όλα ρολόι φτού-φτού.
Ο/H zt654 έγραψε:
Είχα και με τον μπερέ αλλά επειδή τον είχα λάθος βαλμένο είπα να μην την ανεβάσω εκείνη!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Καλά, το δικό μου θέλει FR, H γυναίκα μου δεν έκανε καμία αναβάθμιση το τελευταίο εξάμηνο.
Θα της πάρω κανά Samsung J5 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και θα το κρατήσω εγώ για τρίτη συσκευή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
-
-
-
Εδώ είμαι.
το χειρότερο μου ήταν όταν ερχονταν νέοι κι επρεπε να τους μάθω κρεβάτια, μανίκια και φάκελους.
1 βδομάδα με χάπια ήμουν.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0