Παρακαλούνται οι πιγκουίν αν ποτέ καταφέρουν να μαζευτούν πάνω από 4 (μαζί με τον μισθοφόρο) και βρουν το κουράγιο να πλησιάσουν την τρύπα μας. Ίσως κάνοντας χρήση δολίων μέσων, σαν το Οδυσσέα στην Τροία δλδ βρουν τον ανάλογο δούρειο ίππο και μας πιάσουν στον ύπνο. Οι γαστρονομικές τους προτιμήσεις να ξεκινήσουν από ψηλά προς χαμηλά μπας και βρούμε τρόπο κάποιοι να την κάνουμε. Το κουράγιο προκύπτει γιατί είναι πασιφανές ότι εμείς διαθέτουμε κρυφά όπλα και προσελκύουμε νέα μέλη σκουλήκια ενώ αυτοί η δύσμοιροι τίποτα.
Magic WormHole
-
-
μην στεναχωριεσαι θα βγαλουν κλωνο τα πινγκουινια η ειδικοτητα τους ειναι....
-
θα παρακαλέσω τώρα αποσυρθούμε τα σκουλήκια για λίγο. Μήπως ξεθαρέψουν τα πιγκουινάκια κάνουν εμφάνιση εδώ όλα μαζί και αρχίσουν να λένε τα δικά τους. Θα είναι για εμάς νομίζω μια καλή ευκαιρία να μας διασκεδάσουν με αυτό τον τρόπο.
-
Γιώργο τι λες να τους κάνουμε ένα καλό πέσιμο ; Γιατί βλέπω ξεθάρεψαν πολύ τα καημένα τα σκουληκάκια ; Η θα τα αποδεκατίσουμε ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει ... το ξέρεις αυτό..
Θα το διαπιστώσεις σύντομα και για το δικό μας μύλο..
Ή εμεις είμαστε πολύ μάγκες και σας ξεγλιστράμε ή εσεις εκτοξεύετε κούφιες απειλες.
We are too hard to die baby!!!!
Even dead i will fight. -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Γιώργο τι λες να τους κάνουμε ένα καλό πέσιμο ; Γιατί βλέπω ξεθάρεψαν πολύ τα καημένα τα σκουληκάκια ; Η θα τα αποδεκατίσουμε ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
που πήγαν οι αβροφροσύνες κε Τάκη μας....περίπατο??
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σας αφήνουμε να μαζευτείτε μπόλικα για να χορτάσουμε ,τώρα είστε απλά μεζεδάκι ! Ειδικά ο αρχηγός σας είναι στεγνός τελείως ,, βασικά ασπόνδυλος και στεγνός !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Γιώργο τι λες να τους κάνουμε ένα καλό πέσιμο ;
-
Να τους δοκιμάσουμε και σαλάτα, συνταγή όπως αχινούς
-
εσένα τακουλη, όταν είναι να σε κολατσίσουμε, θα φροντίσουμε πρώτα να σε....ξυρίσουμε, να μην μας ενοχλούν οι τρίχες από την...πλούσια κόμη σου και έπειτα θα φωνάξουμε τον αγιαστούρια, να σε διαβάσει όπως πρέπει...μην ανησυχεις, τουλάχιστον αδιάβαστος, δε θα πας!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλώς τονε !!! Ο στρατολόγος εμφανίστηκε !! Ενας σκουληκό-προδότης μου ψιθύρισε ότι η βοήθεια σας ξεπληρώνεται με Άβαταρ σκουληκιού ! Ισχύει ;; Εάν το κάναμε εμείς αυτό θα κλαίγατε με μαύρο δάκρυ .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0