Cry until tears drops...
Magic WormHole
-
-
Μεράκλωσα...
Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Με αφορμή την αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν του @geoanto555 ασχολήθηκα και βρήκα κάποια ενδιαφέροντα έτσι για να θυμηθούμε τα καμώματά μας. Είναι σε link σε φάκελο με την ονομασία Αναμνήσεις Σκουληκιών - Πίγκου.
Αναμνήσεις Σκουληκιών - ?ίγκου — Postimage.org
=============== Οκτ 20th 2017, 9:02pm ===============
Ο/H seitman έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
Μα ναι έχει πολύ χαβαλέ εδώ. Και τώρα πια αφού πέρασες τα τεστ χιούμορ με επιτυχία σε καλωσορίζω.
@linuxilakis
"Χώραν δύο γάτοι σε μια σκουληκότρυπα?" να μην επαναλαμβανομαστε ο Γάτο-Πιγκου είναι ένα είδος μοναδικό δεν υπάρχει άλλο. -
Για δείτε τι λέει το GB για μπαταρίες κτλ....χμμμμ
2. New logistics: (Europe Railway Registered) is testing at the moment. This logistics can send parcel which contain batteries, powder and other items below 2kg. It will transit in Poland and delivered to customers by local delivery agencies, which makes that this logistics is cheaper and safer. -
Παλι μέσα στο θέμα εσύ...αναλαμπές βλέπω...του παλιού, καλού σου εαυτού!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Πω πω τι μας θύμισες....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όχι , γιατί έλεγε ότι δεν αναγνωρίζουμε την προσφορά του σε μαδημένες τρίχες στην τρούπα.
Φυσικά και το αναγνωρίζουμε, παντού εδω μέσα βλέπεις τούφες από γούνα γατοπίγκου.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Το λουκάνικο είναι με πράσο ή με πάπρικα;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλα γατοπιγκου μην βάλεις και τα κλάματα στο Λιτόχωρο θα πας.καθε μήνα στρατηγική έχει ταξιαρχικη και λοιπά.ασκησουλες δουλεύει μέχρι οι μαύροι να βρούνε στόχο και τα λοιπά.δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και πολλά.αλλα Βίσμα είσαι οπότε καλή ξεκούραση.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0