Magic WormHole
-
-
Αντε καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.. Μου βγαίνει ήδη η κούραση της αυριανής μέρας..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Γλυκές καλημέρες
.
Περίμενα κάποιον να ποσταρει, δεν ήθελα να έχω καληνύχτα / καλημέρα στην σειρά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Χρόνια πολλά στον @demakhs
@dimitra1417 για την ονομαστική τους εορτή, καθώς και σε όλους τους Δημήτριδες και Δήμητρες @MIUI_ART , @dnomikos κ.τ.λ
Καλημέρα!! -
Καλημερα καλημερα .Χρονια πολλα στους @MIUI_ART @dnomikos στην @dimitra1417 και στον Φ50 @demakhs και σε οσους γιρταζουν πολυχρονοι και οτι καλο επιθυμουν να το βρουν.
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Καλημέρα παιδιά
Χρόνια καλά και πολλά στους εορτάζοντες.
Και στον αρχισκούληκα, ΑΝ έχει πει αλήθεια, τουλάχιστον για το όνομά του -
Ο/H demakhs έγραψε:
@MIUI_ART, @dnomikos, @dimitra1417 στον Μήτσο μας και σε όλες,όλους τους λοιπούς!You may think you can fly - but you better not try -
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα σε όοοοοοολα τα παιΖάκια.
Πολύχρονοι όλοι οι εορτάζοντες:
- ΓΛΥΚΩΝ Γλύκων, Γλυκός
- ΔΗΜΗΤΡΑ Δήμητρα, Δημητρούλα, Δημητρία, Μιμή, Μιμίκα, Ντίμι
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δημήτριος, Δημήτρης, Δημητρός, Δήμος, Μίμης, Δημητράκης, Τζίμης, Τζιμάκος, Μήτσος, Μητσάκος, Μήτρος
- ΛΕΠΤΙΝΗΣ Λεπτίνα, Λέπτινος
- ΓΛΥΚΩΝ Γλύκων, Γλυκός
-
Ρε παιδιά όπως λέει και ο γιος μου γιορτάζει ο Δημήτρης όχι ο Μήτσος. Άρα μην του εύχεστε. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και καλημέρες γλυκές σε όλους.
-
Καλημέρα κυρίες και κύριοι της τρούπας. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, ότι επιθυμείτε να σας έρθει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0