Magic WormHole
-
-
Ελα, σοβαρεψου, είπαμε σούπερ υπεράνω, αλλά μην το παρατραβας.....σου τα εξήγησε αναλυτικά ο βοηθός μου, ο Μάκης, αλλά δεν προσέχεις...έτσι, δε θα ωριμάσεις ποτέ κ δε θα καταφέρεις να φας τη θέση κανενός ...υπερΑΝΩ σου!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μα δε ζήτησα καν τη δικιά σου βοήθεια τόση ώρα θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο θύμα κι εσύ κοροϊδεύεις. Ο Μάκης είπε ότι έτυχε σε μερικές περιπτώσεις να μην στείλουν με dpd και προφανώς πέρασαν τελωνείο. Όχι ότι η μέθοδος δεν λειτουργεί...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@giwrgosalim δες εδώ τι τράβηξε το παλικάρι.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
dpd uk = χωρίς τελωνείο , τι πάει να πει ίσως πληρώσεις κάτι; -
Ας σβήσει κάποιος mod αυτό το μήνυμα
Καλό βράδυ παλικάρια!
-
κολλησε η βελονα οπως τα δεματα τσαμπα ο εκφοβισμος του αρχηγου για την αρχηγια.που πατε ρεεεεεε;;;;
-
Ο γατοπιγκος δεν ανακατεύεται σε διενέξεις τώρα που μπήκε στο στρατό, φοβάται μην τον πάρουν τα σκάγια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
φοβαται στην στρατονομια της τρουπας.τον βλεπω αγγαρεια μαγειρια μετα γοπινκ μετα θαλαμοφυλακα και μετα 9-12 4-6 ετσι απλα για το ψαρωμα.
-
Σκ@τα πάλι, τώρα περιμένουμε κάνα καλό deal τη μαύρη Παρασκευή, που θα γίνεται πανικός και θα γινει αποστολή τέλη Νοεμβρίου...
Ηταν σε σκοπια και εχει κουραστει γι'αυτο δεν μπορει
Χρηστός Πολίτης.
-
Eδω ρίξτε διάβασμα
Αγορές από Gearbest χωρίς Τελωνείο (9/2017) - GearBest Greece
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0