Έπαθε κοκομπλόκο?????????? Μα τι να μας πουν θανάση τώρα το κοριτσιάκια. Χρόνια στο κουρμπέτι λέμε....χεχε
Magic WormHole
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Έπαθε κοκομπλόκο?????????? Μα τι να μας πουν θανάση τώρα το κοριτσιάκια. Χρόνια στο κουρμπέτι λέμε....χεχε
You may think you can fly - but you better not try -
Θα περιμένουμε το note 5 με full screen. και νέα πριξελοκάμερα...
-
6αρι;
Σαν τάμπλετ θα το νιώθω!You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγω ξεκίνησα ο καημένος ποια είναι η τιμή του Redmi Pro. Ο άλλος άδραξε της ευκαιρίας και γύρισε την κουβέντα στα Φ. Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι αν περιμένει ο @giwrgosalim το δίνει στα 130 αλλιώς ρίχνει την τιμή στα 100€ και το ξεφορτώνεται. Όλα αυτά χάρη στον σοφό γέροντα πιγκου @geoanto555 εκτός και αν βρήκε την ευκαιρία να τρολαρει τον arxiprixel.
Δεν αλλάζω όμως γνώμη 70€ μια χαρά είναι.
Όλα τα παραπάνω τα υποστηρίζω ΕΓΩ, από το 130-ρι, μέχρι το 70-ρι...
Άσε που όσο το ξανασκέφτομαι και το 70-ρι είναι ένα πολύ αισιόδοξο σενάριο... γιατί η συγκεκριμένη, παρατημένη μιτακιασμένη μπακατέλα, πολύ απλά, ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Ρε μήτσε βρες του παιδιού ένα καλό deal όπως έχεις βρει σε όλους εκεί στο νησί και άσε τα άλλα. Θα σου στέλνει μελιτζάνες για μια ζωή ρε συ. Δεν το σκέφτεσαι καθόλου. Βάλε @giwrgosalim μια ωραία αγγελία με δυνατές φωτό να δείξεις πόσο αψεγαδιαστο είναι βάλε και μια τιμή που βλέπεις ότι παίζουν πες ότι είναι και συζητήσιμη και ο πρώτος που θα τσιμπήσει και θα σου κάνει και παζάρι πες οκ έλα πάρτο.
Άντε α και κοίτα επειδή εποφθαλμιάς την θέση του αρχιπριξελ για αυτό σε τρολάρει... Αλλά κατά βάθος ....φ.....ευ...... προσπαθεί να σε βοηθήσει...να το ξέρεις
-
Ελάτε ρε τώρα όλοι με το κινητό μου. Μια χαρά είναι αν δεν παίζεις παιχνίδια, δεν πολυμπαινεις ίντερνετ και δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Χαχαχαχαχα.
Γιατί ρε;
Τουμπανάκι το pro.
Μια χαρά τηλεφωνάκι ειναι. Τιμιότατο για τα λεφτά του. Βάζει πολλες ναυαρχίδες των 500€+ κάτω.
Even dead i will fight. -
Wifi wps wpa tester!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0