Magic WormHole
-
-
Είναι πολυ οργανομενοι.
Εντύπωση μου έκανε όμως αυτο το να ζητήσω από τα ΕΛΤΑ να κάνουν μια επιτροπή για να κρίνουν αν έχω δίκιο ή άδικο.
Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε όλο αυτό δεν ξέρω.
Even dead i will fight. -
Μπήκαμε στο εργοστάσιο της Ferrari (vid) | NewsAuto.gr
Το χωριό που «γέννησε» τον Ζορμπά
Βαρεθήκατε τη θορυβώδη ζωή της πόλης; Ελβετικό χωριό πληρώνει όσους μετακομίσουν εκεί
Τούρκοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι βρήκαν τον τάφο του Άγιου Βασίλη - CNN.gr
Το νησί που κάθε έξι μήνες ανήκει σε άλλη χώρα! | Perierga.gr
Διάσημος στα social media ο γάτος του Μετρό στο Μοναστηράκι | E-Radio.gr Lifestyle
Real.gr - Life - Τουρκικά παγκόσμια σπίτια - μουσεία πολιτισμού
Αυτές είναι οι γυμνές φωτογραφίες της Μαντόνα που θα δημοπρατηθούν
Και το Quiz να δω τι σκουλήκια θα πιάσετε, σκλήκια.
QUIZ - Πόσες από αυτές τις ερωτήσεις ιστορίας μπορείς να απαντήσεις; | E-Daily.gr -
The item is pre-advised, Greece
Τι πάει να πει αυτό ρε μπουμπούκια;;;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ότι η NL Post έχει πληροφορίες για το αντικείμενο αλλά δεν το έχει παραλάβει ακόμα από τους κινέζους.
Even dead i will fight. -
Αυτό, μπορεί να το βλέπει κ αφού έχει πατήσει Ελλάδα, ακόμα κ αν έχει φύγει από το αεροδρόμιο.
Με το priority έτσι μου κάνε, ξαφνικά, κάποια στιγμή μετά από το συγκεκριμένο μήνυμα, το είδα να χει φτάσει στο ταχυδρομείο της Κω!!!
(Τα χω εξηγήσει αναλυτικά στο χαϊβάνι, δε σκαμπάζει!!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ξεκινησαμε απο Αγγλια χθες!! Φανταζομαι τωρα την εχει πεσει σε κανα coffee shop στην Ολλανδια και περιμενει να Scan-αριστει...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Πιστεύω ότι είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια.
=============== Νοε 22nd 2017, 5:48pm ===============
@sso
Δες την διαδρομή από την τελευταία παραλαβή από banggood το RN4X.
και από ΕΛΤΑ
@giwrgosalim εσένα σε προτείνω να διασφαλίσεις ότι το δέμα θα έρθει Θεσσ/κη. Ο άλλος είναι πολλή ήσυχος και είναι ύποπτο αυτό.
=============== Νοε 22nd 2017, 6:07pm ===============
Ο/H linuxilakis έγραψε:
ρε σεις θα κάνουμε τίποτα για κινητό στο παιδί...... @XiaomiNewbie. Έλα να βλέπω προσφορές. Χριστούγεννα έρχονται να κάνει δώρο η τρούπα σε έναν πολλά υποσχόμενο νέο μια δωρεά... Μην την κάνετε γαργάρα... Εγώ θα βάλω το πρώτο δεκάρικο........
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αυτό, μπορεί να το βλέπει κ αφού έχει πατήσει Ελλάδα, ακόμα κ αν έχει φύγει από το αεροδρόμιο.
Με το priority έτσι μου κάνε, ξαφνικά, κάποια στιγμή μετά από το συγκεκριμένο μήνυμα, το είδα να χει φτάσει στο ταχυδρομείο της Κω!!!
(Τα χω εξηγήσει αναλυτικά στο χαϊβάνι, δε σκαμπάζει!!)
Δεν κουνιέται κι αυτός ο @giwrgosalim και ξαναματαπήρε ο Φώλος σου αέραὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
η εν λόγω παραπλάνησις που μηχανεύτηκες, δεν αλλάζει το γεγονός πως παραμένεις χαϊβάνι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχεις αρχίσει και στερεύεις παντελώς ...ντιπ για ντιπ!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0