Έτσι κάνει θα ξεκολλήσει
Magic WormHole
-
-
Μπορεί εκεί στην Βουλγαρία να την έπεσαν στο φορτηγό και να έχουν κλαπεί οι συσκευές @giwrgosalim. Πάλι θα στην λέει ο άλλως ότι έχει καλύτερη συσκευή από εσένα.
-
OffTopicΑτάκα του πατέρα μου.
Τι κουτορνιθι είναι αυτή.
Για το μοντέλο!You may think you can fly - but you better not try -
Μπα τυχερός είναι...θα πάρει πίσω τα φράγκα σε κάνα δίμηνο, θα χει πέσει το mi6 κ θα του μείνουν και μπόλικα...ρέστα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
σκουπίσου από τα ... σάλιατα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θυμάστε την περίπτωση ΑΥΤΗ;
Ξέρω...δεν την θυμάστε. Ε δεν πειράζει, σας την θυμίζω τώρα.
Εγώ ότι μπορούσα να κάνω το έκανα. Δεν έβγαλα άκρη. Εάν κάποιος δυνατός λύτης έχει όρεξη και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει...του το στέλνω να το παλέψει και αυτός.
Επικοινωνία μέσω PM (ΟΧΙ chat!!!!) για περαιτέρω συνεννοήσεις - διευκρινίσεις - προτάσεις.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
θα σου πει ο @makis1024 που να το στείλεις....Ε Γ Γ Υ Η Σ Η!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εγώ λέω στο Γιώργο εκ Καστοριάς.
-
Τι να κλ@σει ο Τζορτζ ο μάστορας μπρος στην εγγύηση!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
Τρεις σελίδες απόλαυσης!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
πιο καίριο χτυπημα, δεν έχω ματα-ξαναδεί αράχνια ΜπΆοΚ!!!!!!!!!!!!!
( τα κουπόνια του gearbest που κυκλοφορούν, είναι σαν την black friday του LIDL ή μόνο η δική μου η ιδέα είναι??)
(( Αναβάθμιση android βοηθήστε το παιδί να αναβαθμιστεί στην nougat βρε ))Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0