γατουλα κατσε φρονιμα γιατι τα σκουληκια θα φερουν κανα σκυλακι και σε βλεπω με περμανατ.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαι αμα γουσταρει θα του τα λεω περιληπτικά το τι εγινε....Ο/H EGW4321 έγραψε:
@takisfrag προλαβαινεις να ερθεις στο team στο εχω ξαναπει εμεις φερομαστε σωστα στα σκουληκια μας. και για να δεις τι καλοι ειμαστε δεν θα ποσταρει κανενας μεχρι να ποσταρεις εσυ πρωτος για να εισαι μεσα στα πραγματα. ασε που δεν θα χρειαζετε κιολας μετα δυο θα μεινουν.![]()
Ο/H EGW4321 έγραψε:
@takisfrag προλαβαινεις να ερθεις στο team στο εχω ξαναπει εμεις φερομαστε σωστα στα σκουληκια μας. και για να δεις τι καλοι ειμαστε δεν θα ποσταρει κανενας μεχρι να ποσταρεις εσυ πρωτος για να εισαι μεσα στα πραγματα. ασε που δεν θα χρειαζετε κιολας μετα δυο θα μεινουν.![]()
![]()
πες τα, πες τα....ακόμα κ συ, απορείς εεεεε??Ο/H spideman3 έγραψε:
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου ο @demakhs βοηθός του @takisfrag. Σε λίγο θα διαβάσω ότι το Τάκης του έμαθε τι είναι xiaomi, fastboot, recovery, instail rom. Πεθαίνω ποιο κάτω δεν πάει.![]()
![]()