Magic WormHole
-
-
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ώρα για επισκέψεις σε εορτάζοντες όμως οπότε χαιρετώ όπως ήρθα
Μα, ίδιος ο Λεωνίδας.....ίδιος?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
"Ανωμαλιαρηςς κουτσομπολης" να βάλεις για τίτλο του μαγκαζίνο!!
Την stable 9-ρα να την βάλω? Σωλήνες, σωλήνες, τους βαρέθηκα συνέχεια αυτούς...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Καλό κλείδωμα και κλειστά παντζούρια!! Βάλε και κάνα συναγερμό για σιγουριά!!
Γιώργηηηηηηηηηηηη @spideman3 είδες ότι για να κλείσω την πόρτα δεν είχαμε εισερχομένους έτσι; Άρα δεν συμφέρει καλύτερα ανοιχτή
=============== Νοε 30th 2017, 10:44pm ===============
Φτουυυυυυυυυυυυυ ρε ''χαιβάνια'' μια φορά είπα να καθίσω μαζί σας και γέμισε ο τόπος μελάνι
όποιος θυμ..... ΤΟΠ -
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Χρόνια πολλά και στον συνονόματο.
-
σορυ αλλά εγώ δεν σου είπα, Πολύχρονος Αντρέα
κλπ κλπ κλπ
=============== Νοε 30th 2017, 10:52pm ===============
Σαν μικρό παιδάκι που είμαι πάω να δώ Arrow -
-
Εύχομαι στους εορτάζοντες Χρόνια Καλά, όσα κι αν είναι, και μπόλικα λεφτά για gadgetsὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Σε συνέχεια τις εδώ κουβέντας Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) από το post 3747 και μετά.
Στο post 3763 Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) θέλοντας ο καημένος να τονίσω το ενδιαφέρων να βοηθήσουν και για την πάσα βοήθειας κάποιου προς άλλον λέγοντας με στέλνει ο Χ!!!! κάνω χρήση της λέξης "Αυταπάρνηση".
Έρχεται ο πανμέγιστος arxiprixel να κάνει επίδειξη γνώσεων post 3764 μάλιστα με ξένα κόλλυφα προσπαθεί να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα του post 3770.
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι λάθος και οι δυο εκφράσεις κολλούσαν post 3768.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0