Ανε-πήδηχτοςΟ/H demakhs έγραψε:
...
Μετέφερε τα off-topic στο σπίτι τους...

Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑνε-πήδηχτοςΟ/H demakhs έγραψε:
...
Μετέφερε τα off-topic στο σπίτι τους...
Γιώργη κρίμα είναι και το ξέρω, ψάρευα με φίλο επαγγελματία και ξέρω τι εστί φώκια (κανονική έτσι; Γιατί ευτυχώς από την άλλη δεν μου έχει παρουσιαστεί κάπου τόσα χρόνια τώραΟ/H geotzia έγραψε:
@vrs5 κοντά έπεσες Γιάννη για ψάρεμα ήμουν αλλά μια πουτ@να φώκια μας άλλαξε τα φώτα. Ευτυχώς μέχρι να με βρει πρόλαβα και έβγαλα μερικά ψαράκια, γιατί μετά την τάιζα κανονικά!! Τα τυχερά του επαγγέλματος.... Πρέπει να φάνε και αυτά αλλά οχι τα ψάρια μου ρε γ@μώτο
Σε mi5s όλα οκ. Σκοτώνει. Απο τη πρωτη πρωτη φορά που το εφτιαξες. Δεν ξέρω αν εχεις κανει αλλαγές. Όλα οκΟ/H geoanto555 έγραψε:
Σκουληκάκια... μπείτε να δοκιμάστε τις νέες σειρές twrp και πείτε μου αν είναι ολα οκ..
Καλημέρες σε όλους, Βασίλη έχουν γίνει αλλαγές δες εάν έχεις το 3.2.1-0 και γύρισε και την γλώσσα στα Ελληνικά .Ο/H linuxilakis έγραψε:
Σε mi5s όλα οκ. Σκοτώνει. Απο τη πρωτη πρωτη φορά που το εφτιαξες. Δεν ξέρω αν εχεις κανει αλλαγές. Όλα οκΟ/H geoanto555 έγραψε:
Σκουληκάκια... μπείτε να δοκιμάστε τις νέες σειρές twrp και πείτε μου αν είναι ολα οκ..