Θελει να μετραει τα χτυποκαρδια στο ...........unboxing που θα κανει στο μελλον.
Χρηστός Πολίτης.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜαζί είμαστε με μια θήκη... Θα ηταν και το κινητό μαζί αλλά ως γνωστόν πρέπει να μας ταλαιπωρήσει λίγο.. Αλλιως δεν έχει γλύκαΟ/H demakhs έγραψε:
θα τραγουδούσε και αυτή: "Όταν πΟνΆω Το ΓλΕνΤάΩ"![]()
![]()
![]()
έλα και ξεκόλλησε και το μικρό prixel
2017-12-12 01:27NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Αναζήτησης: 4957 ms2017-12-12 16:28The item is on transport to the country of destination
2017-12-12 01:28The item is processed at the PostNL sorting center
2017-12-12 01:28The item is at the PostNL sorting center
2017-12-06 08:30The item is pre-advised
πόσες μετράμε από δω και πέρα??
Υπόληψη..Ο/H linuxilakis έγραψε:
...Εγώ τι έχω?
Σε ποιο χρώμα το πήρες? Σαν Φ ελπίζω το κοκκινάκη. Δεν έχει τρόπο αποστολής με Belgium Registered τον ήπιες καλή σαρακοστή. Εγώ παραλαβή με Belgium Registered ημέρα παραγγελίας 23-11 - shipped 25-11 - 8-12 παραλαβή. Εμπιστεύτηκα τον @NasDriver που το έλεγε.Ο/H demakhs έγραψε:
καμία σχέση!
έχω καιρό να παραγγείλω κάτι για μένα και είχα τρελή φαγούρα...αλλά επειδή έχουν φαγούρα κ η Ελληνική Εφορία, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελληνικά τέλη κυκλοφορίας, Ελληνικές ασφάλειας, Ελληνικά ΚΤΕΟ, Ελληνικά φροντιστήρια, Ελληνικό Ληστρικό Σύστημα Σιωπηλού Ξεζουμίσματος κ Τιμωρίας (ΕΝΦΙΑ), δεν είμαι για πάνω από 20-ρικο!
Προτίμησα αυτό: NO.1 F4 Heart Rate Smartband -$21.65 Online Shopping| GearBest.com (τεούλη μου σε παρακαλώ, να μην είναι affiliate, δε θα το ξανα-αντέξω!!)...μη ρωτήσετε γιατί....μεγάλη μπαταρία είδα...ωραία χρώματα είδα...είπα να δοκιμάσω κ την ταλαιπωρία του Gearbest μετά από καιρό....πολύ θέλει?