Magic WormHole
-
-
-
Κινητό ενός χρόνου από την παρουσίαση του, θα πάρει ακόμα μία αναβάθμιση σε OREO και θα φθάσει έως Miui12. Και άπλας είμαι μάλιστα.
-
Ο Μήτσος και τζάμπα να το έδινε το παιδί θα του ζητούσε να του δώσει και λεφτά για να το πάρει. Άσε είναι μεγάλο μούτρο.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κινητό ενός χρόνου από την παρουσίαση του, θα πάρει ακόμα μία αναβάθμιση σε OREO και θα φθάσει έως Miui12. Και άπλας είμαι μάλιστα.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Με 150 το έπαιρνα (κ αυτό)!!
You may think you can fly - but you better not try -
ρε οργια πραγματικά θα ήθελα να το δώσω σε κάποιον απο εδώ να ξέρω ότι θα πάει σε καλά χέρια και ότι θα το γουστάρει. Να γίνει σούπερ πριξελ. Ένας δίπλα μου λέει 150 φίλε. Για να το δώ μεθαύριο να το πουλάει 240..... τι λενε ρε γμτ....
-
μισό, να σας βάλω μερικές φωτο των 2.1mp από το μπρίκι (ωραίο Άλεξ, έγραψες...αλλά δεν πίνω κ τόσο πολύ καφέ)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πάντως να ξέρεις πως αν το στείλεις στον Μήτσο-Αρχι-Μελομακαρονο-Φονιά θα πρέπει να πληρώσεις εσύ και τα μεταφορικά!!!
Αν δεν είχα παραγγείλει το Le Max2 θα το έπαιρνα εγώ (με 175...όσο πλήρωσα για το Le max2 me 6/64)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ε ναι και ένα κουτί μελομακάρονα
-
Ο/H demakhs έγραψε:
μισό, να σας βάλω μερικές φωτο των 2.1mp από το μπρίκι (ωραίο Άλεξ, έγραψες...αλλά δεν πίνω κ τόσο πολύ καφέ)
(που είναι οι φωτό να δούμε βρε..; )
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
κάτσε, ψάχνω μερικές χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπα ούτε καμιά...γυαλάδα, γιατί θα χουμε θέμα!!
C8CiTWLPgBZM9nue2
(* μπορεί να μου ξέφυγε κ καμιά 8-ρα)
(** εν κινήσει εγώ, εν κινήσει και το...θέμα)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0