και ο άλλος das krimi της π@υ@α@α@ θα γινούταν θα άφρισαν οι οχτροί μας.
Magic WormHole
-
-
Η θα πηγαίναμε όλοι για χειμερινή κολύμβηση, σαν τα ΟΥΚ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μήτσοοοοοοο με τέτοιο σου την έκαναν εσένα;
-
Είναι θέμα χρόνου στην αναζήτηση της κυρίας google στην λέξη σκουλήκι ή worm να σκάει το forum - topic.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Είναι θέμα χρόνου στην αναζήτηση της κυρίας google στην λέξη σκουλήκι ή worm να σκάει το forum - topic.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα, σπιντι Γκονζάλες είναι το παρατσούκλι μου...απλά, θα αναβαθμιζόμουν σε Σπιντι Κ@λάρες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@makisfz Το gfs φέτος δείχνει να είναι το πιο σταθερό μοντέλο όσον αφορά τις μακρινές ΤΑΣΕΙΣ! (Καμία σχέση με τις περσινές κωλοτουμπες). Τα 12αρια σχεδόν μηδένισαν τις ελπίδες να πάρουμε κι εμείς οι βόρειοι ένα κομμάτι από την πίτα και μάλιστα πλέον παλεύει και η κεντρική Ελλάδα να κρατήσει έστω τα χιόνια από ημιορεινά και πάνω! Τα πεδινά τους φαίνεται να έχουν χάσει κατά κύριο λόγο τη μαχη! Μιλάω για το διάστημα 22-24/12! Το ευρωπαϊκό στο 12ζ έκανε προσπάθεια να πλησιάσει το gfs. Ukmo δεν παρακολουθώ και πολύ! Τελευταία μαρεσει το γαλλικό aprege! Ήταν το μόνο που έδινε πέτσα στη Φλώρινα χθες όταν τα υπόλοιπα έδιναν λιακάδα! Ετοιμαζόμαστε για την ονείρωξη με το 18ζ!! Ελπίζω να είδες το χθεσινό.....!!!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Συγγνωμη, αλλα ξεπεράστηκαν τα όρια του prixel...8%...πρέπει να κλείσω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Συγγνωμη, αλλα ξεπεράστηκαν τα όρια του prixel...8%...πρέπει να κλείσω...
-
Το δικό μου είναι στο 80% αλλά εγώ είμαι στο 8%. Ακολουθώ τον πριξελοσουλταν, καληνύχτα...
(Φουστηδες και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια απόψε..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0