Σαν τι πέρασε? ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?
Magic WormHole
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου............ στο avatar του έβαλα ο αρχισκούληκας Μονάρχης την φάτσα του.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
....
Ο Σωκράτης παρέμεινε κ χρίστηκε κ επίσημα prixel!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
Αλλά κάτι έγραψε ο Βασίλης @linuxilakis περί BG & priority και με ζώσαν τα φίδια. Περιμένω 4 πακετάκια. Όλα είναι σε κατάσταση on Transport to the country of destination GREECE. Τα δυο είναι από 06/12 & 07/12, το Le Max2 και το άλλο από 18/12!!!
Η Pixel Rom όμως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, μια χαρά τα πάει....Για φαντάσου android 8.1 στο kate!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Κατι όχι και τόσο εφχαριστο!!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ναι ναι, είναι δύσκολο να το πιστέψεις, όταν εμείς είμαστε ακόμα στην 7ρα!!
Για την παραγγελία δεν ανησυχώ...γιορτές κ έχει μαμηθεί το σύμπαν...εδώ μαμιοταν πριν, τώρα θα σταματήσει?
(Αριθμός επισκεπτών: 47...από τούδε κ στο εξής θ αρχίσουν να φορτώνουν)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγω παραλαμβάνω πακετακια από Gb μη συστημένα στις 14 μερουλες και είμαι μια χαρουλα πάντως!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Βρίσκομαι σε ένα τρομερό δίλημμα...μάλλον δύο.
Δίλημμα #1: να ποστάρω κ ολόσωμη ή είναι του ματσ'??
Δίλημμα #2: πως να κρατηθώ (όντας άηχος) κ να μην του σβουντουρίξω την ROM της προηγούμενης Παρασκευής, η οποία κ είναι εξαιρετική, ενόσω αύριο κυκλοφορεί η καινούρια??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μπα ησυχίες έχει σήμερα. Αντε καλό ξημέρωμα σε όλα τα μοντέλα του φόρουμ που μου γέμισαν τον τόπο φωτογραφίες..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μη με φτιάχνεις άλλο, την έχω έτοιμη κ την ολόσωμη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Με την ταχύτητα που έχεις στο upload μέχρι τα φώτα θα έχει ανέβει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0