Σώπασε λείπει ο Γιώργος που ρίχνει αντίμετρα ηλεκτρονικού πολέμου μη σύνδεσης team viewer, για αποφυγή στρατολόγησης εεε @geoanto555 ;;;;
Magic WormHole
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σώπασε λείπει ο Γιώργος που ρίχνει αντίμετρα ηλεκτρωνικού πολέμου μη σύνδεσης team viewer, για αποφυγή στρατολόγησης εεε @geoanto555 ;;;;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
πολύ πιθανόν!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σώπασε λείπει ο Γιώργος που ρίχνει αντίμετρα ηλεκτρωνικού πολέμου μη σύνδεσης team viewer, για αποφυγή στρατολόγησης εεε @geoanto555 ;;;;
Μόνο εγώ τον πήρα χαμπάρι, και μου παραδέχτηκε από κοντά άκρως εμπιστευτικά. -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
-
o άλλος 6-7 σελίδες πριν, δεν έκανε παράπονο γιατί δεν είχαμε μεγάλη.....παραγωγή???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
κανόνισε εσύ...τώρα που δεν είσαι @@-τος πλέον, δε σε φοβάμαι....θα σε αρχίσω στα καρατε κιντ-ιάστηκα και θα σε εξολοθρεύσω με το χτύπημα του κουτσού πελαργού, που πας να μας χαλάσεις το θέμα, με τα ΕΝΤΕΛΩΣ OFFTOPIC ΣΟΥ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
o άλλος 6-7 σελίδες πριν, δεν έκανε παράπονο γιατί δεν είχαμε μεγάλη.....παραγωγή???
-
Ο/H sso έγραψε:
Μόνο miui δεν ασχολούμαι εγώ με τρίχες όπως λέει ο Μήτσος. Ειδικά η 7.2.9 πυραυλίζει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0