Magic WormHole
-
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
ρε συ γατοπιγκου @zt654 μην ανεβαζεις φωτο σου ετσι.και αν ανεβαζεις τουλαχιστον κονομα μονο σου και οχι αλλοι για σενα.γκουγλαρισε και δες στις φωτο.δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο.
-
Ούτε γω κατάλαβα γατοπίγκο....το παιξε λίγο, γιορτινός ... Θωμάς Μάτσιος!!!!
xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa από 12/12 the item is on transport..... Αντρέα λέμε...
priority....banggood...ξεκίνα να κλαις!!
τα περαστικά μου...
βρήκες κ συ περίοδο να παραγγείλεις...πιο εύκολα να πετύχεις το Πρωτοχρονιάτικο!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
γκουγκλαρε zt654 και κοιτα στις φωτο.
-
Το βρήκα σε καλή τιμή μωρέ και λεω τι να το παραγγείλω τώρα τι αργότερα.
-
χαχαχαχαχ!
-
Εμένα πάντως καρφί για εδώ με πάει ο μπάρμπα Γκούγκλης.
-
γατακι ελπιζω να γελας και να γνωριζεις καποια πραγματα αλλιως μην γελας και ξεκινα το διαβασμα.
-
"βέβαια ο χρόνος θα δειξει αλλά ελπίζω να κρατάει στο χρόνο"
τάδε έφη YOTAΥΑΤΟπιγκούστραΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Εμένα πάντως καρφί για εδώ με πάει ο μπάρμπα Γκούγκλης.
-
φοβερό DEAL κάναμε Σωκράτη....δες που το ανεβάσανε...205 ευρουλάκια και sold out currently (ας είναι κ διαφημιστικό τρικ)!!
LeTV LeEco Le Max 2 X820 5.7 inch 4GB 32GB Snapdragon 820 Quad core 4G Smartphone Sale - Banggood.com sold outΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αντρέα απο 4 και 5/12 στο send item abroad απο Ολλανδία. 12/12 σαν το σκώληξ είναι ήδη ρουφ(σε σκισα)... Το 15/12 και αυτό άφαντο..υπομονουα λοιπόν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0