Ελπίδα φέρνει έστω και μια σκέψη χαρούμενη..........καλό υπόλοιπο γιορτών guys............
Magic WormHole
-
-
Έχει κανείς σκουληκοτρυπάς χάμστερ? Έχω μία handmade ποντικό-βιλάρα και δεν την χρειάζομαι πλέον. Το κόστος της...ανεκτίμητο...αλλά ας την χαρεί κάποιο άλλο ποντικάκι γιατί εγώ ντζάμπα πληρώνω ΕΝΦΙΑ.
ΦΩΤΟ ΕΔΩ.
Χαρακτηριστικά :
ΜxΠxΥ : 60 x40 x42
Πάνω κάτω έχει κόντρα πλακέ θαλάσσης τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με ξύλα iroko. Περιμετρικά υπάρχει διαφανές πλεξιγκλάς. Τα ξύλα που είναι κατασκευασμένο το κλουβί είναι αδιάβροχα και μπορούν να πλυθούν χωρίς να φουσκώνουν. Εντός του κλουβιού υπάρχει φωτισμός LED (220 V). Με χερούλι αλουμινίου στο επάνω μέρος για εύκολη μεταφορά (είναι βαρύ!).
Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με PM.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ενα σωρό ποντικαρέοι τριγύρω του γατοπίγκου, ρώτα τον μήπως το χρειάζεται αυτός!!
=============== Δεκ 26th 2017, 10:56pm ===============
Θέλει κανένας σούπερ ταμπλετακι με 120 ευρώπουλα ΜΟΝΟ με το κουπόνι 541882?
Ουτε εγώ δεν το πήρα τόσο φθηνά!!!
CHUWI Hi10 Pro 64GB Intel X5 Atom Cherry Trail Z8350 Quad Core 10.1 Inch Dual OS Tablet Sale - Banggood MobileΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ενα σωρό ποντικαρέοι τριγύρω του γατοπίγκου, ρώτα τον μήπως το χρειάζεται αυτός!!
CHUWI Hi10 Pro 64GB Intel X5 Atom Cherry Trail Z8350 Quad Core 10.1 Inch Dual OS Tablet Sale - Banggood Mobile
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή προσωπικών δεδομένων ().
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
CHUWI Hi10 Pro 64GB Intel X5 Atom Cherry Trail Z8350 Quad Core 10.1 Inch Dual OS Tablet Sale - Banggood Mobile
-
-
Τι πάθατε βρε παλικάρια, του Τάσο του τα χει πάρει τα μυαλά το 1+5 κ πες δικαιολογείται, τέτοια χαρά ούτε εγώ, μισό χρόνο μετά την αγορά του πριξελ, όταν συνειδητοποίησα το λαχείο που μου χε κάτσει...
Εσένα γατοπιγκο σε τρέλανε το χειροποίητο σπιτάκι για ποντικαρέους?
Δεν είναι συφιλιασμενο το link, τι πάθατε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι πάθατε βρε παλικάρια, του Τάσο του τα χει πάρει τα μυαλά το 1+5...εσένα γατοπιγκο σε τρέλανε το χειροποίητο σπιτάκι για ποντικαρέους?
Δεν είναι συφιλιασμενο το link, τι πάθατε??
-
-
Καλημέρα σας
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά στον Στέφανο και Στεφάνια
Χρηστός Πολίτης.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0