γιατι δεν το σκεφτεσαι εις βαθος?(κατσε να μου κανει το κινητο πρωτα και μετα......)

Υ.Γ O ΔΙΠΥΡΗΝΟΣ

Υ.Γ O ΔΙΠΥΡΗΝΟΣ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαληνυχτα αλλα τωρα που βλεπω τις συσκευες σου ολες ειναι -s (σκωληξ)λεω μηπως να το ξανασκεφτεις?Ο/H linuxilakis έγραψε:
Φίλοι μου καλοί δύσκολη μέρα σήμερα για μένα το μεσημέρι έκατσε ένα κόκαλο στο λαιμό της γυναίκας μου και τρέχαμε ο μικρός ήθελε την μαμά του κλάμα κακό...Στο πρώτο νοσοκομείο της λένε Θριάσιο δεν το βλέπω θα φύγει ευτυχώς στο Ιπποκράτειο πέσανε σε καλή γιατρό και το έβγαλε γαμώ την τσιπούρα μου...Οπότε για τελευταία καληνύχτα σας λέω ευτυχώς που γελάμε και λίγο εδώ και αλλού και ξεχνιόμαστε από τα καθημερινά...Και επειδή είμαστε flashacholic...Σας εύχομαι καλά πιωματα...Διπυρηνε ας το φτιάξω και ας γίνει ότι γουστάρει..Φιλουθκια ρε
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Άκου εκεί να ζητάει βοήθεια ο @linuxilakis από την σκουληκότρυπα και να απαιτεί από τον sthatzi να μην βάλει avatar worm. Πόσο χαμηλά θα πέσετε ρε πιγκουίνια ................ μα τόσο παρακαλετό να μην ..........
Αράχνη να ξέρεις ότι στην αρχή είπα...να βοηθήσουμε όλοι και συμφωνησατε.Αλλά κάποιος αρχηγός σας άρχισε να λέει για στρατολόγηση και τέτοια.Εκεί την πατησατε χεχε..Δεν παρακάλεσα μέχρι και of topic με βγάλατε...Όμως έτσι με την πρωτοβουλία μου το παιχνίδι συνεχίζεται χεχε...είδα μια κόπωση.. Τώρα θα γεμίσουμε κάμποσες σελίδες... Αρε Γιώργο που είσαι να δεις μόνος μου τους παίζω....
Sent from my MI 5s using Tapatalk
σερνονται?καλα σκωληξ δεν εισαι τι θες να κανουν?Ο/H kostastsir έγραψε:
Καλημερα σκωλικες! εχω ενα θεματακι με τα δεδομενα μου.. σερνονται γενικα τα δεδομενα ενω δειχνει οτι εχει 4G .. εχω περασει Ελληνικη ρομ! εχω κανει μια ρυθμιση στο Γενικο APN που ειδα απο το φορουμ και παλι σερνεται σαν σκουλικαντερα.. τι πρεπει να ρυθμισω?