Magic WormHole
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@giwrgosalim Εάν είχες twrp κακός έκανες fr θα μπορούσες να αφαιρέσεις τον κωδικό κλειδώματος
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο επίδοξος (τρομάρα του) παραιτηθείς μονάρχις, έτσι κ πάει στρατό, θα δημιουργήσουν νέα κατηγορία μόνο για πάρτη του...γιωτόμπαλο plus ++
Πρωτα καταστρέφει κ μετά μας το ανακοινώνει...
Εξηγείστε του λίγο τι εστί twrp, mi cloud κ google photos κ τα ... ξαναλέμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο επίδοξος (τρομάρα του) παραιτηθείς μονάρχις, έτσι κ πάει στρατό, θα δημιουργήσουν νέα κατηγορία μόνο για πάρτη του...γιωτόμπαλο plus ++
Πρωτα καταστρέφει κ μετά μας το ανακοινώνει...
Εξηγείστε του λίγο τι εστί twrp, mi cloud κ google photos κ τα ... ξαναλέμε!!
Μελιστάλακτο αγόρι μην μας τα λες έτσι και πάθουμε ζάχαρο... -
τόσο καιρό βρε αγόρι μου με xiaomi ....δεν έμαθες ότι χωρίς twrp δεν πας πουθενά? Τώρα μόνο ότι έχεις συγχρονίσει
-
-
Το πραγματικό «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» κρύβεται δυο βήματα από την.. Κηφισίας - Μηνυμα Χωρις Χρεωση
Βίντεο: Σπάνια φάλαινα έξι μέτρων ξεβράστηκε σε ακτή στην Αλεξανδρούπολη
Τα Χριστούγεννα όπου οι Παριζιάνοι έφαγαν... τα ζώα του Ζωολογικού Κήπου (pics) | E-Daily.gr
Έτσι είναι η «πολιτική» Aston Martin Vulcan | NewsAuto.gr
Ο Χριστός γεννήθηκε, πιθανότατα, το 4 π.Χ. και είναι βέβαιο ότι δεν ήταν 25 Δεκεμβρίου | Tribune.gr
Ποιοι ήταν και κυρίως τι ήταν οι τρεις μάγοι - Hellas-Now
Κουραμπιές ή Μελομακάρονο; Ποιο ειναι πιο υγιεινό | Euronews
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@geoanto555 στο mido κανω την διαδικασια κανονικα για φλασαρισμα της ελληνικης rom ολα δειχνουν καλα, περναω και ή το twrp3.1.. ή το 3.2.. μεσο adb αλλα δεν μπαινει σε recovery ουτε μονο του ουτε με τα πληκτρα τι δεν κανω καλα και με βαζει στο δικο του recovery
Χρηστός Πολίτης.
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0