και ιδίως όταν πρόκριτε για την συσκευή άλλου. Δεν το συζητάω για τις γυναίκας ......... άντε να γλιτώσεις από την γκρίνια μετά.
Magic WormHole
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μπες σε recovery mode twrp - κάνε factory reset - και ξανά πέρασε την rom. Πριν κάνεις τα παραπάνω κάνε back up, μετέφερε αρχεία στον υπολογιστή γιατί θα χαθούν. @balakof
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
που να τον περιλάβει και ο Σωκράτης για το μετέφερε να δεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H fog έγραψε:
Τα back in time δε με ενδιαφέρει αλλά στα υπόλοιπα δε θάλεγα όχι. Ναιιιι!
Πάντως δεν ξεκίνησε άσχημα. Εκεί που νόμιζα πως είχα goodix αισθητήρα δαχτυλικού και δεν μπορώ να πάω σε android 8 μέχρι να βρουν λύση (έλεγχος πριν μήνες με ποστ από έναν μόνο τύπο, που αποδείχτηκε ότι δεν τάξερε καλά), λέω δεν μπορεί, αυτό το κινητό αποδείχτηκε ο Jackie Chan μου στα κινητά, θα το ξαναψάξω. Και ναι. Έχει fpc και μπορώ να δοκιμάσω ΟΤΙ θέλω.
Ξέρω, σκασίλα σας, αλλά εγώ είμαι χαρούμενη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Έκτακτο ανακοινωθέν , διακόπτουμε την ροή του προγράμματος για μία έκτακτη είδηση...
kante-masaz-odontokrema-sto-peos-meta-tin-praxi-ke-syzygiki-sas-zoi-tha-allaxi-gia-panta -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έκτακτο ανακοινωθέν , διακόπτουμε την ροή του προγράμματος για μία έκτακτη είδηση...
kante-masaz-odontokrema-sto-peos-meta-tin-praxi-ke-syzygiki-sas-zoi-tha-allaxi-gia-panta
Ειχα διαβάσει για λεύκανση πρωκτού... τώρα θα βάζουμε και οδοντόκρεμα whitening για να είμαστε ασορτί; -
Ο/H spideman3 έγραψε:
και ιδίως όταν πρόκριτε για την συσκευή άλλου. Δεν το συζητάω για τις γυναίκας ......... άντε να γλιτώσεις από την γκρίνια μετά.
Είχε τον αποθηκευτικό χώρο ΚΑΙ την κάρτα μόνιμα τίγκα και μου φωνάζε γιατί μου έρχονται αυτές οι ειδοποιήσεις για αναβάθμιση αφού δεν δουλεύει και γιατί δεν δουλεύει και γιατί χρειάζεται αναβάθμιση..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
KoZμε καλησπέρα.
Πήρα (τελικά) tablet για τον γιο από Πλαίσιο ΑΥΤΟ (το είχαν βγάλει 199 ευρά και το χτύπησα γιατί από Κίνα θα πιάναμε Πάσχα).
Αρνητικό του σημείο τα 16 γίγας αποθηκευτικού χώρου.
Έβαλα μία 32άρα κάρτα C10 HC U1 (Kingstone) που είχα αλλά πολλά παιχνίδια που πάνε εκεί (όχι όλα) σέρνονται! Κολάνε αβέρτα! Όταν το μεταφέρω στην κύρια μνήμη πάει σφαίρα.
Τι κάρτα να πάρω για να σηκώνει ταχύτητα; Κατηγορία V30; Παραπάνω; Παρακάτω;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μπες σε recovery mode twrp - κάνε factory reset - και ξανά πέρασε την rom. Πριν κάνεις τα παραπάνω κάνε back up, μετέφερε αρχεία στον υπολογιστή γιατί θα χαθούν. @balakof
-
Ντροπή βρε αραχνιάρη. Άστον στον πόνο του.
@pavlidisc
λογικά μια τουλάχιστον κατηγορίας 10/uc1 θα έπρεπε να σου κάνει δουλειά. Δες για κάτι με ταχύτητα πάνω από 20mb/s τότε. Ψάξε όμως μήπως βρεις και τι ταχύτητα υποστηρίζει το ταμπλετ σε κάρτα, ίσως να μην φταίει και η κάρτα που έβαλες, να είναι εκεί το πρόβλημα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H balakof έγραψε:
Ο @demakhs το πάλευε 10 μερες και τελικά έβαλε XTRV
=============== Ιαν 2nd 2018, 8:55pm ===============
Ο/H pavlidisc έγραψε:
ήρα (τελικά) tablet για τον γιο από Πλαίσιο
index.php?showtopic=839800
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0