Ε λοιπόν μολις είδα το έτερος εγω (2016). Πολύ καλή ταινία!
Magic WormHole
-
-
Ευχαριστώ πολύ μητέρα του forum @fog και @spideman3 @George Kaggelaris @balakof @makis1024, @geotzia και τέλος τον Αρχι...prixel
Χρηστός Πολίτης.
-
για να εγκαταστήσεις windows 10 σε ένα καινούριο pc, κατεβάζεις το iso από τη σελίδα της microsoft, το αντιγράφεις σε ένα dvd και απλά το εγκαθιστάς?
χρειάζεται να έχω κωδικό ενεργοποίησης από παλιό λειτουργικό (π.χ. windοws 7 ή 8,1)?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν βάζεις windows 7 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
-
-
-
λες ε? ξέρω πως είναι βράχος τα 7-ρια, έχω εγκαταστήσει τουλάχιστον 300 ... κομμάτια από δαύτα!!
το σκέφτηκα κ εγώ, αλλά δε βλέπω να χουν κανα ιδιαίτερο θέμα τα 10ρια στο laptop μου, οπότε αφού είναι φίλου του γιου μου κ θα παίζουν τα ίδια παιχνίδια, είπα να του βάλω τα δεκάρια, μόνο που δεν έχω κάνει εγκατάσταση ποτέ ξανά αυτούς τους νέους τους διαόλους...
Μάκη, δικό σου:Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
για να εγκαταστήσεις windows 10 σε ένα καινούριο pc,
Αλλιώς το iso σε usb για να γινει πυραυλοπύρηνη εγκατάστασηYou may think you can fly - but you better not try -
Υπογιοτόμπαλο @demakhs
Αυτόματα γίνεται όλο αν έχεις ενεργοποιημένα αυθεντικά 7άρια. Απλά κατέβασε και τρέξε το προγραματάκι αναβάθμισης.
Download Windows 10
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
καινούριο pc γράφω ρε μπουζουκόβιε...Τανάσι.
το iso, το περνάμε στο φλασάκι με το ίδιο εργαλείο που περνούσαμε και το iso των win7?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άλεξ, διαβάζεις τι γράφεις?
"αν έχεις ενεργοποιημένα αυθεντικά 7άρια"
Άκυρη όλη η πρόταση...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΗ 7 ΣΕ 10
ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
Βάλε τα 7άρια,αν έχεις άδεια για αυτά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
"αν έχεις άδεια για αυτά"
κ άλλη άκυρη πρόταση.
μα καλά, τι σ έχει πιάσει σήμερα?
εκτός κ αν εννοείς το windows toolkit...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0