Και γιατί να έχουν. Ποιος θα έστηνε πλέον υπολογιστή και θα έπαιζε με την on board κάρτα. Κανένας εκτός αν είσαι τράπεζα η δημόσια υπηρεσία.
Magic WormHole
-
-
Η κάρτα με ενημέρωσε το παλικάρι είναι πάνω....είναι αυτή που πέρασα εγώ για κάρτα ήχου!!
Πριν προλάβετε να με δικασετε κ με καταδικάσετε (σήμερα ήμουν κ ένορκος κ δίκασα αυτοπροσώπως), όπως ο σκύλος τον χαλουβά, ενημερώνω πως τούτο έλαβε χώρα διότι η θύρα που έχει η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι διαφορετική από αυτές που έχουν οι παλιότερες οθόνες κ χρειάζεται ειδικό ανταπτορακι....μέσα στα σκοτάδια δεν την εξέτασα τη συγκεκριμένη θύρα αλλά ουτε κ θα μπορούσα να ξέρω ότι εκει συνδέεται οθόνη με ειδικό ανταπτορακι.
Όλοι έξω πέσατε...
Σας παραδίδω το γήπεδο, μπορείτε να αλωνίσετε ελεύθερα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Την βούρτσα με τον σκαντζόχοιρο άμα σου δώσουν θα τα μπερδέψεις εσύ.
Πόσοι θα μπέρδευαν την κάρτα ήχου με την κάρτα γραφικών; Πάλι καλά που δεν την μπέρδεψες με κάρτα τράπουλας να στρώσεις την τσόχα...
Ή με πράσινη κάρτα αλλοδαπών...
Ανοίγει η συζήτηση για το με ποιά κάρτα θα μπορούσε να την μπερδέψει ο Erdogan την κάρτα γραφικών..
Κάρτα καυσαερίων... -
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπόρεσες να τρέξεις το Antutu. Να δούμε σκορ - πόσους πυρήνες έχει ένας επεξεργαστής AMD, κρίμα άλλο ένα σίριαλ που κόπηκε άδοξα. Άτιμη κενωνία
-
Οχι ρε, θα πάω να δω την κάρτα κ το ανταπτοράκι ιδίοις όμμασι, να ξέρω για την επόμενη φορά...
Πως τρέχουμε antutu σε pc, κατεβάζω το setup του, το εγκαθιστώ κ το τρέχω λογικά ε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
This is κάρτα ήχου , and the other one κάρτα γραφικών.
3DMark benchmarks - see the current range of this popular PC graphics card test -
Το είπα και χθες γνώσεις θερμοκρασίες Σιβηρίας υπό το μηδέν. Σίγουρα θα ξέρουν πως να τρέξεις κάνεις εγκατάσταση @Alex_MLT , @linuxilakis @EGW4321 @fog , @makis1024 , @Thracia, @sso @Antretng , @zanos @takisfrag , @vrs5 , @osalonikios
-
3 birds high fly
Η απάντηση που πήρες λίγα λεπτά μετά την ερώτηση ήταν, τράβα παρακάτω και σύνδεσε την οθόνη στην κάρτα γραφικών.
Αλλά πέσαμε εμείς έξω γιατί εσύ:
Πέρασες την κάρτα γραφικών με κάρτα ήχου(ήταν και η έξοδος που σου θύμιζε την στρογγυλή τρύπα που συνδέονται όλα τα καλώδια από τα ηχεία του κόσμου
και μην πεις δεν είναι στρογγυλή η υποδοχή, τόχω ακούσει
)
Πάλι καλά που το παιδάκι δε θα περιμένει κάρτα και θα χαρεί το pc του -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Την βούρτσα με τον σκαντζόχοιρο άμα σου δώσουν θα τα μπερδέψεις εσύ.
Πόσοι θα μπέρδευαν την κάρτα ήχου με την κάρτα γραφικών; Πάλι καλά που δεν την μπέρδεψες με κάρτα τράπουλας να στρώσεις την τσόχα...
Ή με πράσινη κάρτα αλλοδαπών...
Ανοίγει η συζήτηση για το με ποιά κάρτα θα μπορούσε να την μπερδέψει ο Erdogan την κάρτα γραφικών..
Κάρτα καυσαερίων...
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Πες τα ρε Μανώλη, ώσπου να το ζωγραφίσω με λέξεις το ξεπέταξες με εικόνες
-
Εγώ δεν ξέρω τι λέτε αλλά έχω βρει το καλύτερο σύστημα ψύξης
-
Ο/H demakhs έγραψε:
τραχανάδες όλοι σας...αφού ήδη έχω αναφέρει πως δεν υπήρχε δεύτερη υποδοχή οθόνης.
είμαι σίγουρος πως δεν υπήρχε πάνω στην μητρική αυτό:μιας και το πολύ ψαχούλεμα μας έφερε μέχρι εδώ, μόνο μία κάρτα ήχου είχε.
Σωκράτη, έχω την εντύπωση ότι ενσωματωμένες κάρτες γραφικών, έχουν όλες οι μητρικές...απλά αν θες εσύ, κουμπώνεις μία έξτρα 4-5-6 GB, έτσι να γουστάρεις.
Ο/H demakhs έγραψε:
Η κάρτα με ενημέρωσε το παλικάρι είναι πάνω....είναι αυτή που πέρασα εγώ για κάρτα ήχου!!
Πριν προλάβετε να με δικασετε κ με καταδικάσετε (σήμερα ήμουν κ ένορκος κ δίκασα αυτοπροσώπως), όπως ο σκύλος τον χαλουβά, ενημερώνω πως τούτο έλαβε χώρα διότι η θύρα που έχει η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι διαφορετική από αυτές που έχουν οι παλιότερες οθόνες κ χρειάζεται ειδικό ανταπτορακι....μέσα στα σκοτάδια δεν την εξέτασα τη συγκεκριμένη θύρα αλλά ουτε κ θα μπορούσα να ξέρω ότι εκει συνδέεται οθόνη με ειδικό ανταπτορακι.
Όλοι έξω πέσατε...
Σας παραδίδω το γήπεδο, μπορείτε να αλωνίσετε ελεύθερα!!!
DVI???Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0