Διαφήμιση

Magic WormHole

• Καλημέρα. Πιστεύω να είναι μετά από τα χθεσινά. Και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός όχι μόνο από τα μέλη αλλά και από τους διαχειριστές. Το να κλείνεις ένα νήμα δεν νομίζω οτι δείχνει σεβασμό προς στα μέλη, το αντίθετο δείχνε Ασέβεια. Σύμφωνο οποιος δεν σέβεται τους κανόνες του Forum η θίγει την προσωπικότητα του άλλου κτλ, από οποία πλευρά και αν είναι να υπάρχει ποινή (ban).

Redmi Note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Όπως έχω πει και πιο παλιά, κυρίως έρχομαι εδώ να μιλήσω για το χόμπι μου που είναι η τεχνολογία γενικότερα, και κατά δεύτερο λόγο για την παρέα που έχουμε δημιουργήσει εδώ μέσα. Χαβαλέ μπορώ να κάνω και αλλού, δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Θα συνεχίσω να έρχομαι για να μιλήσω για το χόμπι μου και την xiaomi. Χαβαλές, με (πολύ) μέτρο από εδώ και πέρα. Για χαβαλέ, ξέρετε που θα με βρείτε εκτός φόρουμ. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους. :)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Καλημέρα σας!!!!
      Αμάν ρε παίδες ένθεν και ένθεν...
      Δεν λέω, ναί μεν αλλά...
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Διαφήμιση
    • Εγώ θα πω το εξής όλοι και ο κάθε ένας από την μεριά του έχει τα δίκια του θα επισημάνω όμως ένα πράγμα κατά την γνώμη μου κανείς δεν γίνεται vip μόνο και μόνο για να μπει μια φορά στο τόσο να πάρει βοήθεια είμαι πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι γίνονται vip και για να βοηθούν και για να παίρνουν βοήθεια αλλά πολύ πολύ περισσότερο και για κάποιες ωραίες φάσεις που γίνονται εδώ και ξεφεύγουν ευχάριστα από την καθημερινότητα !!! Με λίγα λόγια όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους ένα αυστηρό με την έννοια του όρου φόρουμ δεν θα κάλυπτε πολλούς από εμας το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς , επίσης θέλω να επισημάνω οτι είναι άδικο να στοχοποιούμε έναν συγκεκριμένο διαχειριστή επειδή εγώ τον ξέρω καλύτερα από πολύ παλιά ειναι πολύ σοβαρός και γνώστης (αυτό ίσως παρεξηγεί την εικόνα )και αυτό που κάνουν τώρα οι νεοι διαχειριστές το έκανε από τοτε ο Χρήστος ναι για αυτόν μιλάω και για εποχές "tora33" και σας μιλάω για πολύ βοήθεια σε εμάς τους παντελώς άσχετους τότε , το εάν όμως υπήρχε πολύ πιο έξυπνος τρόπος να διαχειριστεί το συγκεκριμένο θέμα η ομάδα διαχείρισης είναι ένα άλλο θέμα !!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα, αν και έχω την εντύπωση ότι είμαστε σε διαφορετικά φόρουμ, με αυτά που διάβασα :(

Έλλειψη σεβασμού από τους mod, ασυδωσία και πάει λέγοντας.
      Αυτό ΔΕΝ συμβαίνει στο φόρουμ που είμαι εγώ, αλλά σε ένα φόρουμ που πήγε ένα πρωί ένας συντονιστής και κλείδωσε ένα θέμα, έτσι.

Στο φόρουμ που είμαι εγώ, ένα θέμα ξεχείλωνε μέρες, με σελίδες εσωτερικών αστείων και άσχετων ποστ κατ' επανάληψη.
      Στο φόρουμ που είμαι εγώ, μετά από μέρες ανοχής (και όχι μέρες που δεν το έπαιρνε χαμπάρι κανείς) έγινε μια παρατήρηση να σταματήσει αυτό.
      Παρατήρηση που αγνοήθηκε κανονικότατα και που δεν θα χρειάζονταν να γίνει καν, αν αυτό που ξέρουμε ΟΛΟΙ (ο ασταμάτητος χαβαλές εκεί που ΕΧΟΥΜΕ νήμα να τον κάνουμε) γίνονταν.

Είναι σαν τη φωτογραφία που επειδή μας αρέσει κάτι σε αυτή, δεν κοιτάμε την υπόλοιπη εικόνα και τι είναι αυτό που τη χαλάει.

Σε όποιο φόρουμ κι αν βρίσκεται ο καθένας σας, καλό σβκ.
    • Εγώ προκάλεσα - παρακάλεσα τον @MIUI_ART να μας πει ποιός είναι αυτός που τα κάνει μπάχαλο και μετά σφυρίζει αδιάφορα. Να τον προειδοποιήσει ή να τον στείλει σπίτι του. Ειδικά αν συμπεριφέρεται χυδαία με περιτώματα επανειλημένος. Έτσι γίνεται και συμφωνώ με τον φίλο μου πλέον , που έγινε απο εδω μέσα, και ας είναι 500 χλμ μακρία @pavlidisc. Και είναι φίλος γιατί χωρίς να με ξέρει έτρεξε να δεί ένα mi5s, που καμμία υποχρεώση δεν είχε απο τον δικό του χρόνο να τον σπαταλά, αν είναι οκ να μου το πάρει και να μου το στείλει. Όπως το ίδιο έκανε και ο @seitman . Όπως το ίδιο θα κάνω και εγώ και το έχω κάνει. Έτσι λειτουργεί η κοινότητα και ευχαριστούμε τους πάντες που ήταν η αφορμή για την ωραία παρέα και την ανταλλαγή των απόψεων μας. Και για να μην αδικήσω κανέναν....έχω και άλλους φίλους απο δω...

Εγώ ειλικρινά θα ήθελα αν έχω κάνει κάτι που δεν ήταν σύμφωνο με τους κανονισμούς να προειδοποιηθώ και αν το συνεχίσω...banaki.

Και κάτι ακόμα τελευταίο . Αν όντως υπάρχει θέμα θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη για αυτά τα άτομα κάποια κίνηση. Αν είμαι και εγώ οκ μέσα όπως είπα και χθές η ζωή κυλά θα δεχθω τις συνέπειες. Το ξεκαθάρισμα όμως πρέπει να γίνει .

Και τώρα με το κλείδωμα. Απλά τους τσουβαλιάσαμε όλους. Δεν είναι σωστό και το ξέρετε.

Δεν συμφωνώ ότι δεν πρέπει να λέμε αυτά που σκεφτόμαστε. Άλλωστε όπως είπε και ο master μεγάλα παιδιά είμαστε.

@MIUI_ART αλήθεια περιμένω να μου πεις ακόμα αν είμαι μέσα στα χυδαία όπως είπες post. Αν θες και σε pm ή δημόσια.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη απο τους άλλους που διαβάζουν αν λέω τα ίδια και τα ίδια.
    • Παιδιά και γω χθες γκρινιαξα δημόσια, αλλά δεν είναι σωστός ο τρόπος. Προσωπικά το μετάνιωσα που τα έγραψα δημόσια και ζητώ συγνώμη για το δημόσιο του θέματος.
      Δημόσια δεν γίνεται υγιης συζήτηση αλλά flame. Οπότε προτείνω οι όποιες συζητήσεις να γίνουν κατ ιδίαν και δημόσια να πάμε παρακάτω.

Προσφέρει πολλά το forum, δεν έγινε ξαφνικά η κόλαση. Ας κάνουμε το χαβαλέ μας, να ανταλλάσουμε και τις γνώσεις μας και τυχόν παράπονα/συζήτηση να γίνουν με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
      Είναι κρίμα να χαλάστουμε ακόμα μια μέρα. Εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω. Και αυτό ειναι το τελευταίο μου δημόσιο μήνυμα σχετικά με το θέμα. Πάμε παρακάτω παιδιά :)
    • Διαφήμιση
    • Αμερικαν Μπαρ το κάνανε μερικοί εδώ μέσα!!! :cursing:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H fog έγραψε:

Έλλειψη σεβασμού από τους mod,
      Όλους τους mod δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι όπως λένε και στο χωριό μου :)
      Αν σε μια τάξη ένος σχολείο είναι 2,3 μαθητές που κάνουν φασαρία, τι κάνουμε βάζουμε λουκέτο την τάξη;
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση