Ρε Μήτσο θελω λίγο να ξεφύγω από την πριξελιαση. Δεν το θέλω για μένα αλλά για την γυναίκα. Θέλει λέει μεγαλύτερη οθόνη . Στην ουσία (να παίξουμε και με κανένα άλλο) χεχε. Το mix τώρα το πήρα είναι δυνατόν να σπρώξω τον πύραυλο?
Magic WormHole
-
-
ε, μα ξέρω κ εγώ...είναι γεμάτη ανώμαλους η τρούπα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άλλο αυτό....
-
πως άλλο, πως άλλο?!?!?
=============== Ιαν 16th 2018, 9:04pm ===============
Σωκράτη, μαγκαζίνο για τους αγώνες της Γιουρολίγκας δεν έχει σήμερα???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Για την ανωμαλία λέω... Άλλο τα κοσκινακια και άλλο η ανωμαλία. Η μεν επιτρέπεται η δε επιβάλλετε
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H demakhs έγραψε:
πως άλλο, πως άλλο?!?!?
=============== Ιαν 16th 2018, 9:04pm ===============
Σωκράτη, μαγκαζίνο για τους αγώνες της Γιουρολίγκας δεν έχει σήμερα???
19:15
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
19:30
ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
19:30
ΠΑΟΚ - ΣΑΛΟΝ
20:00
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΚΑΕΝ
ΜΑΡΣΕΪΓ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΙΜΚΙ
21:00
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΦΙΤΕΣΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΛΟΥΝΤΒΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ
21:30
ΟΣΤΑΝΔΗ - ΓΚΕΝΚ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΚΑΠΟ ΝΤΟΡΛΑΝΤΟ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ
ΟΥΚΑΜ ΜΟΥΡΘΙΑ - ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
21:45
ΛΕΣΤΕΡ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ρε Μήτσο θελω λίγο να ξεφύγω από την πριξελιαση. Δεν το θέλω για μένα αλλά για την γυναίκα. Θέλει λέει μεγαλύτερη οθόνη . Στην ουσία (να παίξουμε και με κανένα άλλο) χεχε. Το mix τώρα το πήρα είναι δυνατόν να σπρώξω τον πύραυλο?
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μήτσο με Μάντζαρη και Σπανούλη δεν σας βλέπω καλά!!!
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ο γιος μου παίζει minecraft στο laptop κ μιλάει με τον κολλητό μέσω skype στον chuwi, που στα διάλα να το δω το μπασκετ, στο mini prixel??
Ασε που θα ουρλιάζει, γιατί του "τρώω" το ιντερνέτ, ποιος να πρωτοπροφτασει με τα 12, ολόκληρα, mbps!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0