Ξεχνάς την κάρτα γραφικών.Ο/H Antretng έγραψε:
Μέχρι στιγμής έχεις χάσει 2 μουλάρια και 1 δαχτυλικό...
Νομίζω κάποιος φτιάχνει κινητό με τα χαμένα σου...
Magic WormHole
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μήτσο , θα σου στείλω το δικό μου... Όλο και κάτι θα φτιάξεις απο τα 2..χεχεχε
Σωστος ο Ρουφ αραχνιας κουτσομπόλης πετεινός!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Μήτσο, κανά ηχείο/οθόνη παίζει να στησουμε κανα κινητό; -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μήτσο , θα σου στείλω το δικό μου... Όλο και κάτι θα φτιάξεις απο τα 2..χεχεχε
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Θα δώσει το Mi5S στην συνάδελφό του με την official rom και πολλή σάλτσα ως συγνώμη για την ταλαιπωρία.
Το le max 2 το πουλάει στο insomnia 150 και με αυτά τα λεφτά αγοράζει από εσένα το Prixel 2018 Mi Note3.
Το άλλο le max2 που είναι στον δρόμο το παραλαμβάνει και το δίνει στην φίλη της συναδέλφου του ως έχει και ξεκινά το τραγούδι δεν ξέρω δεν είδα τίποτα. -
250 τον πολαω τον Αλέκο...340 το χει το Σκρουτζ!!
Ρε Κάστορα, αυτό που κατεβάζω 3.5GB, είναι η unbrick rom που θα περάσω με το qfil κ με αυτήν θα μείνω ή θα περάσω άλλη μετά το unbrick?
Μετά δεν χρειάζεται να αλλάξω αρχεία για το modem, fingerprint κλπ, θα ειμαι κομπλέ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
.. και ξεκινά το τραγούδι δεν ξέρω δεν είδα τίποτα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Για βοηθήστε με λίγο, γιατί τελω υπό σύγχυση right now...28/7 πόσο κάνει ωρε παλουκαρια??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
250 τον πολαω τον Αλέκο...340 το χει το Σκρουτζ!!
Ρε Κάστορα, αυτό που κατεβάζω 3.5GB, είναι η unbrick rom που θα περάσω με το qfil κ με αυτήν θα μείνω ή θα περάσω άλλη μετά το unbrick?
Μετά δεν χρειάζεται να αλλάξω αρχεία για το modem, fingerprint κλπ, θα ειμαι κομπλέ?
-
Εκει θα καταλήξω τελικά...xiaomi θα πάρω κ στην μια κ στην άλλη!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0