Magic WormHole
-
-
Καλημερούδια μπουμπούκια!!
Ανεβασμένη διάθεση βλέπω, έρχεται ΣΚ ε;;;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
κανονικά και με το νόμο το refund
-
-
-
-
Καμια σχεση η πρωτη εικονα με την συνεχεια του βιντεο
Χρηστός Πολίτης.
-
Να σου πώ @johnny_red ότι τη ρύθμιση την έχω...και μάλιστα ενεργοποιημένη...αλλά δεν κάνει κάτι; Πού στον βούρτσο είναι αυτή η οθόνη συντομεύσεων;;;;
Λές επειδή είμαι stable δεν δουλεύει; Αλλά υπάρχει όμως...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Σαφώς και η απάντηση του @zanos είναι πληρέστερη και άκρως ικανοποιητική
στην dev που έχω εγώ, μόλις το ενεργοποιήσω, δημιουργείται αυτόματα μια οθόνη αριστερά (scroll) της αρχικής... αυτή στη φωτό... αν από την αρχική πας τέρμα αριστερά (μετά από όσες πιθανώς έχεις φτιάξει εσύ) δε τη βλέπεις; αν όχι, τότε μάλλον δεν υπάρχει στη rom σου....
στο 'πα και σ' άλλο thread: βάλε τη δική μας που πετάει
edit: τώρα είδα το βίντεο... έλιωσα! -
Ο/H johnny_red έγραψε:
Σαφώς και η απάντηση του @zanos είναι πληρέστερη και άκρως ικανοποιητική
στην dev που έχω εγώ, μόλις το ενεργοποιήσω, δημιουργείται αυτόματα μια οθόνη αριστερά (scroll) της αρχικής... αυτή στη φωτό... αν από την αρχική πας τέρμα αριστερά (μετά από όσες πιθανώς έχεις φτιάξει εσύ) δε τη βλέπεις; αν όχι, τότε μάλλον δεν υπάρχει στη rom σου....
στο 'πα και σ' άλλο thread: βάλε τη δική μας που πετάει
Dev δεν βάζω.
Μόνο εάν βγεί dev που δίνει B20...
Υ.Γ μάλλον υπάρχει μόνο στις dev. Κρίμα γιατί iPhone-ίζει πολύ αυτή η λειτουργία και ξέρετε τί παθαίνω εγώ όταν βλέπω κάτι που θυμίζει μηλαράκι...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
εγώ να σου πω, έβαλα stable και βαριόμουν απίστευτα... αν δε περιμένεις τη Παρασκευή να πάρεις νέα version, να φλασάρεις, να κρασάρει το σύμπαν, δεν έχει πλάκα τελικά...
ξαναγύρισα σε dev κι έχει ένα σωρό καλούδια που οι stable θα πάρουν πολύ αργότερα (με αγαπημένο μου to face recognition χεχε)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0