Ποιος το είπε ότι θέλουμε να απαλλαγούμε από το Miui?
Magic WormHole
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ποιος το είπε ότι θέλουμε να απαλλαγούμε από το Miui?
Για μένα η ασφαλιστικές δικλείδες που βάζει είναι σωστές και καλοδεχούμενες. Άλλους όμως τους σπάνε τα νεύρα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Εμ εδώ έγκειται η ρίζα του προβλήματος... πως νομίζετε οτι..."μια χαρά άτομα είμαστε"!!
Ο/H pavlidisc έγραψε:
ΚοιτάΧτε εδώ πόσα πράγματα πρέπει να κάνεις για να απεμπλακείς (όσο γίνεται) από τα δεσμά της miui.
[GUIDE] MIUI Battery & Multi-tasking Fix… | Xiaomi Redmi Note 3
Ο τίτλος λέει:
Redmi Note 3 (SD / MTK) Battery & Multiasking Fix v4.1
For MIUI7 & MIUI8
Mediatek & Snapdragon Variants
Global/China & Beta/Stable ROMs
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Αφού έχουμε εσένα το.. κινητό πανηγύρι όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν κανονικοί άνθρωποι μπροστά σου.Δεν το διάβασες καλά αρχηγέ..
Ο τίτλος λέει:
Redmi Note 3 (SD / MTK) Battery & Multiasking Fix v4.1
For MIUI7 & MIUI8
Mediatek & Snapdragon Variants
Global/China & Beta/Stable ROMs
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Θα το δοκιμάσω και εγώ το σαββατοκύριακο.
Οι αλλαγές μένουν μετά το φλασαρισμα της εβδομαδιαίας dev ή πρέπει να τα κάνεις κάθε φορά;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
With the MIUI Optimization Enabled, some users reported the following issues
- Cannot set third-party launcher like Nova, Apex or Google Now launcher.
- Wallpaper cannot be set using in-built options via custom launchers.
- Occasional lags, stutters or freezes while scrolling web-pages & long lists.
- Custom apps set as default restore to default MIUI apps on reboot. (Only on MIUI China ROMs)
- Cannot set accessibility services on reboot.
- Background apps cannot sync data.
- Music players stop playing after sometime.
- UI Animations are not synced properly.
After turning off MIUI optimization
- Above issues may get solved.
- Settings > Data Usage > Graph changes to AOSP style.
- Settings > Battery & Performance > Battery Use > Graph changes to AOSP style.
- Settings > Installed Apps > All > Documents > It will not be disabled after every reboot.
- Settings > Additional Settings > Buttons > Settings may get reset.
- No OTA update notifications. Enable it to receive the OTA updates.
@pavlidisc ή όποιος άλλος το έχει ψάξει, αν όπως είναι τώρα στο mido με την τελευταία arΩma απενεργοποιήσω το MIUI optimization τι σημαντικά οφέλη μπορώ να έχω;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Θα έχεις απλόχερα πολλές λύσεις, από ότι διαβάζω παραπάνω, σε προβλήματα που δεν είχες πριν.
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Βασικά...εξαρτάται από το τί θές να λύσεις; Έχεις κάποιο πρόβλημα; Πειραματίζεσαι. Δεν έχεις; Δεν πειράζεις τίποτα.
Με το παραπάνω έχω διαβάσει ότι λύθηκαν κάποια θέματα όπως.
- Συνεχείς αποσυνδέσεις bluetooth
- Συνεχείς σταματήματα αναπαραγωγής μουσικής σε εξωτερική πηγή
- Κλεισίματα εφαρμογών παρασκηνίου (κυρίως εφαρμογές fitness και μουσικής)
Φυσικά, τα παραπάνω μπορεί να λύθηκαν πειράζοντας 1-2-5 ρυθμίσεις και όχι όλες! Δεν γνωρίζω ποιά ακριβώς ρύθμιση ήταν η καθοριστική. Πάντως αποκλείεται να απαιτούνται όλες. Κάποιες όμως (εάν τις δεις μία μία) επηρεάζουν κάποιες άλλες...και ώς εκ τούτου εκ των πραγμάτων πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα για να δουλέψουν.
Υποσημείωση : ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ: ΝΟΜΟΣ!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εφαρμογές παρασκηνίου, εμένα μου τις κλείνει ακόμα και με 1 γιγα μνήμη ελεύθερη. Το λες και εκνευριστικό, δηλαδή.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εφαρμογές παρασκηνίου, εμένα μου τις κλείνει ακόμα και με 1 γιγα μνήμη ελεύθερη. Το λες και εκνευριστικό, δηλαδή.
Εδώ κόβει πυρήνες...στην μνήμη θα κωλώσει;;;;
edit
Είτε 1giga ελεύθερο είτε 5...εάν την αφήσεις ελεύθερη θα στα κλείσει. Για εξοικονόμηση ενέργειας προφανώς. Για Stable εμπειρία μιλάω...και φυσικά εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Την εβδομαδιαία ενημέρωση της Clobal, τελικά την κάνω OTA (91MB) ή πρέπει να κατεβάσω όλο το zip....κουλουβάχατα τα χω κάνει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0