Magic WormHole
-
-
Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ, χαίρομαι που οι φωτογραφικές μου ανάγκες είναι ταπεινές.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Το magisk που διαβάζω συνέχεια, το κάνει?
Μπορώ να το περάσω εγώ έτσι όπως είναι?
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Καλημέρες. Κάτι ήθελα να σχολιάσω χθες. Το άφησα για την επόμενη (σημερα). Βλέποντας ποσες σελίδες γράφτηκαν δεν τολμάω να το ψάξω
-
-
-
-
-
Αυτό το ξέρεις εσύ. Θες να περάσεις εφαρμογές που απαιτούν ρουτ; Θες να σβήσεις κάποιες που δεν σου επιτρέπει το σύστημα; Αν ναι θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις, να περάσεις TWRP και μετά μέσα από αυτό να εγκαταστήσεις το supersu ή magisk.
Για περισσότερα δες τον οδηγό της συσκευής σου για το πως να περάσεις την ελληνική rom μέχρι του σημείου εγκατάσταση twrp και εφόσον έχεις περάσει ως αρχείο στο κινητό σου το zip του supersu ή magisk και κάνεις ένα από τα δυο install. -
Ωραίο πράμα η gcam τελικά. Η χαρά του point and click/δε χρειάζεται νάχω ιδέα από φωτομέτρηση, στο 90% των φωτογραφιών.
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0