Magic WormHole
-
-
-
Καλημέρα και καλό μήνα ρεμάλια της φωκίωνος νέγρη.
@takisfrag πόσο δίκιο έχεις φίλε, λιγοστό το μέλλον τους στο ''έξω'' βλέπω να το κλείνουν μη αντέχοντας τους ''μετανάστες'' που τους επισκέφτηκαν.
Βλέπεις εκεί δεν έχουν Αμερικάνο που καταφέρνει να κουμαντάρει το καράβι αλλά νίτζα (είδος προς εξαφάνιση χρόνια τώρα) -
Καλημέρα ρεμάλια, καλό μήνα
-
Καλό μήνα σε όλους !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλημέρα και καλό ΣΚ που έρχεται τρέχωντας.
Even dead i will fight. -
Πότε ήταν Κυριακή κ μας απειλούσαν με
Δευτέρα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ακόμη ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Μην μπερδεύεσαι έχεις ακόμα αέρα.
Το μαρτύριο της προσμονης και της αναμονής. Και αν Εργαζεσαι δεν περνάει με τίποτα ο χρόνος και μόλις φτάσει Παρασκευή μεσημέρι ξημερώνει κατευθείαν ΔΕΥΤΕΡΑ... Ωρεεε ειλωτες, είμαι και εγώ ειλωτας αλλά εσείς με ξεπερνάτε
-
Καλό μήνα παίδες,αν και γιά εμένα μπήκε με πολύ ταλαιπωρία αψαριά και φουρτούνα.
Από τις 11 χθές το βράδυ μόλις μπήκα σπίτι!!!
Όταν τα μετρήσω θα σας πω πόσα κομμάτια είμαι...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
ακόμη ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Μην μπερδεύεσαι έχεις ακόμα αέρα.
Το μαρτύριο της προσμονης και της αναμονής. Και αν Εργαζεσαι δεν περνάει με τίποτα ο χρόνος και μόλις φτάσει Παρασκευή μεσημέρι ξημερώνει κατευθείαν ΔΕΥΤΕΡΑ... Ωρεεε ειλωτες, είμαι και εγώ ειλωτας αλλά εσείς με ξεπερνάτε
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Πρέπει να μελετήσω και 20-30 σελίδες που έχετε γράψειΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Πρέπει να μελετήσω και 20-30 σελίδες που έχετε γράψει
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0