Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
-
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Ο/H Retro έγραψε:
Εδώ μπορείς να διαλέξεις το λόγο που το λες συνέχεια (αδερφέ - SLANG.gr):
1. η σπαστική περίπτωση: προσέγγιση παντελώς αγνώστου με σκοπό τη δημιουργία οικειότητας για να παρκάρει στη θέση μας μόλις φύγουμε
2. περίπτωση «καρντάσια»: μεταξύ φίλων, ως επιβεβαίωση του ισχυρού δεσμού που έχουν θεμελιώσει τόνοι μπύρας και τριψήφιος αριθμός χαμένων εργατοωρών ανάλυσης της προηγούμενης αγωνιστικής
3. περίπτωση «πως είπαμε το ονοματάκι σου;»: συνάντηση με παλαιό συμμαθητή που δε θυμόμαστε το όνομά του, και πρέπει να τον αποκαλέσουμε κάπως
4. εμπλουτισμένη περίπτωση: συνοδευόμενο από το «βρε», που προσδίδει έναν τόνο ήπιας αγανάκτησης.
Νομίζω ότι είναι το 4; Πέφτω μέσα;
Εγώ πάλι νομίζω πως είναι το 1.....εντελώς έξω έπεσες φίλε μου, για το parking τα κάνει όλα το φωτογραφικό σκουλήκι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημερα και καλο ΣαββατοΚυρικοΔευτερο Ο_ΕΟ
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα όλη την ημέρα!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλημέρα oreoi (κλεμμένο αλλά μου άρεσε
)
Τριημεράκι -
Εγώ φοράω Android Παστίτσιο , μια παραλλαγή του Android 9 Pistachio ice cream, στο kenzo μου γατάκια.
-
η Ειρήνη με τους Θησαυρούς,είναι όπως η τρούπα με τα υπόλοιπα θέματα...κάνει πλάκα!!!
(ακόμα και τις καλές σου μέρες @vrs5 θα σε γλένταγε)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
omg... νόμισα τόχεις photoshopάρει και έψαξα παραπάνω να δω στο προφίλ αν είναι έτσι
Οπότε με παίρνει να βγάλω αρχαία κινέζικη παροιμία:
"Οι θησαυροί είναι σαν τους άντρες, (ή γυναίκες, ανάλογα ποιός το διαβάζει) κάνεις αυτό που γουστάρεις και έρχονται μόνοι τους"
-
Καλημέρα, καλές ταραμοσαλάτες να έχετε.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα ατίθασα διορισμένα νιάτα
-
Kαλημέρα σας!!!!
Ένα επίκαιρο τεστάκι γιά σήμερα:
Γιατί λέγεται Καθαρά Δευτέρα; Ήταν κάποτε βρώμικη; Ποιός την καθάρισε; Πότε; Γιατί;
Ηαπάντηση γιά τους αδαείς θα ποσταριστεί αύριο!!
Δώρο γιά τους διαβασμένους:
Στρογγυλή λαγάνα (στιλ μπακέτας) Φ130 γιά πολλαπλές χρήσεις...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0