Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
-
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Ο/H Retro έγραψε:
Εδώ μπορείς να διαλέξεις το λόγο που το λες συνέχεια (αδερφέ - SLANG.gr):
1. η σπαστική περίπτωση: προσέγγιση παντελώς αγνώστου με σκοπό τη δημιουργία οικειότητας για να παρκάρει στη θέση μας μόλις φύγουμε
2. περίπτωση «καρντάσια»: μεταξύ φίλων, ως επιβεβαίωση του ισχυρού δεσμού που έχουν θεμελιώσει τόνοι μπύρας και τριψήφιος αριθμός χαμένων εργατοωρών ανάλυσης της προηγούμενης αγωνιστικής
3. περίπτωση «πως είπαμε το ονοματάκι σου;»: συνάντηση με παλαιό συμμαθητή που δε θυμόμαστε το όνομά του, και πρέπει να τον αποκαλέσουμε κάπως
4. εμπλουτισμένη περίπτωση: συνοδευόμενο από το «βρε», που προσδίδει έναν τόνο ήπιας αγανάκτησης.
Νομίζω ότι είναι το 4; Πέφτω μέσα;
Εγώ πάλι νομίζω πως είναι το 1.....εντελώς έξω έπεσες φίλε μου, για το parking τα κάνει όλα το φωτογραφικό σκουλήκι!!!
-
Καλημερα και καλο ΣαββατοΚυρικοΔευτερο Ο_ΕΟ
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα όλη την ημέρα!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Καλημέρα oreoi (κλεμμένο αλλά μου άρεσε
)
Τριημεράκι
-
Εγώ φοράω Android Παστίτσιο , μια παραλλαγή του Android 9 Pistachio ice cream, στο kenzo μου γατάκια.
-
η Ειρήνη με τους Θησαυρούς,είναι όπως η τρούπα με τα υπόλοιπα θέματα...κάνει πλάκα!!!
(ακόμα και τις καλές σου μέρες @vrs5 θα σε γλένταγε)
-
omg... νόμισα τόχεις photoshopάρει και έψαξα παραπάνω να δω στο προφίλ αν είναι έτσι
Οπότε με παίρνει να βγάλω αρχαία κινέζικη παροιμία:
"Οι θησαυροί είναι σαν τους άντρες, (ή γυναίκες, ανάλογα ποιός το διαβάζει
) κάνεις αυτό που γουστάρεις και έρχονται μόνοι τους"
-
Καλημέρα, καλές ταραμοσαλάτες να έχετε.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα ατίθασα διορισμένα νιάτα
-
Kαλημέρα σας!!!!
Ένα επίκαιρο τεστάκι γιά σήμερα:
Γιατί λέγεται Καθαρά Δευτέρα; Ήταν κάποτε βρώμικη; Ποιός την καθάρισε; Πότε; Γιατί;
Ηαπάντηση γιά τους αδαείς θα ποσταριστεί αύριο!!
Δώρο γιά τους διαβασμένους:
Στρογγυλή λαγάνα (στιλ μπακέτας) Φ130 γιά πολλαπλές χρήσεις...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0