Ψάχνω ψάχνω αλλά λόγο δεν βρίσκω γιατί είναι τόσο δύσκολο σε κάποιους να την πούν ...........
Magic WormHole
-
-
Καλημέρα ρεμάλια.
Λοιπον αρχίζω γκρίνια.
Χθες το βράδυ σοβαρό τροχαίο έξω από το μαγαζί. Το πρωί που ήρθα είχε σημαδί το τζάμι (λογικά από τα συντρίμια). Από τι ξέρω δεν σκοτώθηκε κανεις.
Το πρώι όπως ερχόμουν σταματησα σε στοπ. Πατώντας τον συμπλέκτη για να βάλω πρώτη δεν τον έβρισκα.
Πρέπει να μας άφησε χρόνους η αντλία. Κι αφου το φόρτωσα στην οδική και το άφησα στο συνεργείο λέω ας πάρω κι έναν καφέ να πιω. Και μου κλέψανε το φαγητό με το τάπερ.
Ωραία μέρα σήμερα. Γράψτε και λίγα νουμερακια για τζοκερ. 7 , 14, 21, 25, 29 και τζόκερ το 18.
Άντε καλοφάγωτα.
Even dead i will fight. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Οραματίζομαι μια τρύπα που θα έχουν θέση ακόμα και τα ντουβάρια.
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Γενικά παίχτηκε λιγο hype χωρις να καταλάβω το λόγο. Σε όλα τα reviews γράφουν οτι σε χαμηλό φωτισμό χάνει.
Δεν ξέρω τι περιμένανε να πάρουν με 260 ευρώ (ή έστω 370 Ελλάδα... μιλάμε για 5.5 ιντσες κινητό)
Κατά τα αλλα, οπως θεωρώ υπερβολικά τα θετικά που γράφονται (πχ είναι επιπέδου google pixel, s8 κλπ), εξίσου υπερβολικά θεωρώ τα αρνητικά.
Δηλαδή το p10 ή το xz1 έχουν καλύτερες κάμερες; Φυσικά και όχι.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Καλημέρα ρεμάλια.
Λοιπον αρχίζω γκρίνια.
Χθες το βράδυ σοβαρό τροχαίο έξω από το μαγαζί. Το πρωί που ήρθα είχε σημαδί το τζάμι (λογικά από τα συντρίμια). Από τι ξέρω δεν σκοτώθηκε κανεις.
Το πρώι όπως ερχόμουν σταματησα σε στοπ. Πατώντας τον συμπλέκτη για να βάλω πρώτη δεν τον έβρισκα.
Πρέπει να μας άφησε χρόνους η αντλία. Κι αφου το φόρτωσα στην οδική και το άφησα στο συνεργείο λέω ας πάρω κι έναν καφέ να πιω. Και μου κλέψανε το φαγητό με το τάπερ.
Ωραία μέρα σήμερα. Γράψτε και λίγα νουμερακια για τζοκερ. 7 , 14, 21, 25, 29 και τζόκερ το 18.
Άντε καλοφάγωτα.
Λέγε... τι έκανες στο συγχωρεμένο τον επίτιμο;! -
Ο/H fog έγραψε:
Καλημέρα παιδιαά
Καλά να περάσετε
Ο/H osalonikios έγραψε:
Καλημέρα ρεμάλια.
Λοιπον αρχίζω γκρίνια.
Δεδομένου ότι ευχήθηκε πριν 2-3 ώρες δεν ξέρω αν φταίει για όλα που σε βρήκανε ή μόνο για το τάπερ με το κολατσιό.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Χεχε. @osalonikios ρε φίλε τραβά και ένα ευχέλαιο... Όλα σε σένα. Μια τα random reboot τώρα αυτά...
Ανδρέα μικρέ το θέμα είναι η προσδοκία..... Έτσι πουλάς....οι άλλοι πουλάνε βεβαιότητα.. Σου λέει τσαμτσουμγκ καλή φωτογραφική... Ας ελπίσουμε και η σιαόμι να φτάσει στη βεβαιότητα
Sent from my MIX 2 using Tapatalk -
Ο/H Antretng έγραψε:
Λέγε... τι έκανες στο συγχωρεμένο τον επίτιμο;!
Όποιος πετούσε με Ολυμπιακή ξέρει ....
Συνδυάστε τώρα Ολυμπιακή με επίτιμο.
Even dead i will fight. -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Χεχε. @osalonikios ρε φίλε τραβά και ένα ευχέλαιο... Όλα σε σένα. Μια τα random reboot τώρα αυτά...
Ανδρέα μικρέ το θέμα είναι η προσδοκία..... Έτσι πουλάς....οι άλλοι πουλάνε βεβαιότητα.. Σου λέει τσαμτσουμγκ καλή φωτογραφική... Ας ελπίσουμε και η σιαόμι να φτάσει στη βεβαιότητα
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Αν δεν κοιταξεις τιμες και ιντσες ναι. Αλλά δεν μπορεις να πεις οτι το κοντυνότερο υποκατάστατο του mi note 3 ειναι πχ το s7 αφού διαφέρουν τόσο σε τιμή όσο και σε ιντσες (κανονικά με το s7 edge το συγκρίνεις). Άσε που και το s7 δεν εχει τοση μεγάλη διαφορά όσο γράφουν ενω αν μιλήσουμε για κανένα s8 προφανώς η ψαλίδα στη τιμή άνοιξε ακόμα περισσότερο.
Εγώ μπορώ να το καταλάβω λιγο ανάποδα. Απλά επειδή η sammy εχει την φήμη της καλής κάμερας δεν το αμφισβητείς. Ενώ οταν πας σε κινέζικο, με το που σου βγάλει μια θολή φώτο λες "πω ρε με την κινεζιά που έμπλεξα". Άσε που στη sammy η amoled οθόνη δείχνει την φωτογραφία πιο εύχαριστα στα μάτι του χρήστη (δεν τις κοιτάνε στο pc).
@ANDREAS54 με κατέστρεψες. Όλοι μικρό θα με φωνάζουν από δω και πέρα -
Ο/H Antretng έγραψε:
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Εσύ με κατέστρεψες ο διορισμένος με φωνάζει μπάρμπα.
Για όλα φταίει ο godfather...
Υ.Γ. Βασικά αν το καλοσκεφτείς οι περισσότεροι "μπάρμπες" ειμαστε (έχω ανηψάκια) -
Καλημέρα στο καρναβάλι της τρούπας
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Υ.Γ. Βασικά αν το καλοσκεφτείς οι περισσότεροι "μπάρμπες" ειμαστε (έχω ανηψάκια)
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Καλημέρα στο καρναβάλι της τρούπας
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Άργησε αλλά ήρθε το μαγκαζίνο των σκουληκιών.
In.gr News
27 Απίστευτα Κόλπα με την Οδοντόπαστα που Λίγοι θα Τολμούσαν να Δοκιμάσουν. Το 8ο θα σε Στείλει Αδιάβαστο
Τα έθιμα της Κυριακής του Καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας στην κεντρική Ελλάδα | Documentonews.gr
tromaktiko: Τραγικές γαμήλιες τούρτες
Έρευνα: Το 51% των Ελλήνων περιηγούνται σε πορνογραφικές ιστοσελίδες τουλάχιστον μία φορά τη μέρα
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, τα σκάνδαλα και τα παρατράγουδα [εικόνες]
Απίστευτο. Έλληνας παρουσιαστής με κούκλα του «σέξ» στο κρεβάτι | WiFi NEWS
Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ταξί χωρίς οδηγό | Το Κουτί της Πανδώρας
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0