Χρηστός Πολίτης.
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Γιώργο @spideman3 κουράγιο φίλε και λίιιιιιγο υπομονή παραπάνω και όλα θα γίνουν.
Εξάλλου το λέει λαο ο ''Μεγάλος''
Καλησπέρα είπα; -
Και το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο Περιστέρι ήρθε. Όταν εγώ έλεγα ότι ήταν Χ κάποια ζώα (εκτός φόρουμ) δε με πιστευανε.
-
Η πιο ωραία ώρα είναι τώρα, η ώρα που κοιμούνται τα παιδιά....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Γιώργο @spideman3 κουράγιο φίλε και λίιιιιιγο υπομονή παραπάνω και όλα θα γίνουν.
Εξάλλου το λέει λαο ο ''Μεγάλος''
Καλησπέρα είπα;
-
O P10 plus, μέχρι τα 147 χιλιάρικα κατάφερε κ έφτασε στο antutu...ε ρε κλάμα, νόμιζε με το Χαβάη θα έπαιρνε το αίμα του πίσω...εγω είχα screenshot με 170 κάτι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο γείτονας?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι τον δυσμοιρο, ξαναγούρλωσε κ απορούσε με την κωλ@κινεζια μου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πες του άλλο snapdragon - άλλο kyrin. Και φυσικά σε θέμα κάμερας να του λες ότι την επιμελήθηκαν επαγγελματίες φωτογράφοι.
-
Το χω τεσταρει σε ίδιο κάδρο λεμε, η δικιά μου μονί, είναι πιο διπλή απ τη δική του διπλή!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Του την έφερες κανονικά αυτός HDR και εσύ με HDR+?
-
Ω, καλά, δεν υπήρχε τότε το HDR+, ήταν ημερήσια όμως, οπότε δεν είχε καμία σημασια, ίσα ίσα που στις ημερήσιες είναι καλύτερη η στοκ.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0