Χρηστός Πολίτης.
Magic WormHole
-
-
Γιώργο @spideman3 κουράγιο φίλε και λίιιιιιγο υπομονή παραπάνω και όλα θα γίνουν.
Εξάλλου το λέει λαο ο ''Μεγάλος''
Καλησπέρα είπα;
-
Και το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο Περιστέρι ήρθε. Όταν εγώ έλεγα ότι ήταν Χ κάποια ζώα (εκτός φόρουμ) δε με πιστευανε.

-
Η πιο ωραία ώρα είναι τώρα, η ώρα που κοιμούνται τα παιδιά....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τι υπομονή να κάνεις Γιάννη. Που σε μια φοβερή ατμόσφαιρα έρχεται αυτό το ανθρωποειδές με την ανοχή της ΠΑΕ σε τέτοιες συμπεριφορές και σε στερεί τις πιθανότητες για πρωτάθλημα. Το χειρότερο είναι ότι τον πάνε στην δικαιοσύνη του δίνεται ημερομηνία εκδίκασης και άντε γεια δεν τρέχει τίποτα παρόλο που έχει συλληφθεί καταδικαστεί για παρόμοια πράξη.Ο/H vrs5 έγραψε:
Γιώργο @spideman3 κουράγιο φίλε και λίιιιιιγο υπομονή παραπάνω και όλα θα γίνουν.
Εξάλλου το λέει λαο ο ''Μεγάλος''
Καλησπέρα είπα;
-
O P10 plus, μέχρι τα 147 χιλιάρικα κατάφερε κ έφτασε στο antutu...ε ρε κλάμα, νόμιζε με το Χαβάη θα έπαιρνε το αίμα του πίσω...εγω είχα screenshot με 170 κάτι...
-
Ο γείτονας?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι τον δυσμοιρο, ξαναγούρλωσε κ απορούσε με την κωλ@κινεζια μου...
-
Πες του άλλο snapdragon - άλλο kyrin. Και φυσικά σε θέμα κάμερας να του λες ότι την επιμελήθηκαν επαγγελματίες φωτογράφοι.
-
Το χω τεσταρει σε ίδιο κάδρο λεμε, η δικιά μου μονί, είναι πιο διπλή απ τη δική του διπλή!
-
Του την έφερες κανονικά αυτός HDR και εσύ με HDR+?
-
Ω, καλά, δεν υπήρχε τότε το HDR+, ήταν ημερήσια όμως, οπότε δεν είχε καμία σημασια, ίσα ίσα που στις ημερήσιες είναι καλύτερη η στοκ.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0